Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Schiphol

Vele reizigers overnachten nabij Schiphol om goed uitgerust hun vroege vlucht te halen. Om in een aangenaam en betaalbaar hotel nabij Schiphol te overnachten, boekt u het best een kamer bij Van der Valk Haarlem. Ons hotel is nog geen 20 kilometer van de luchthaven verwijderd. Van der Valk Haarlem is bovendien een uitstekende uitvalsbasis om Haarlem en Amsterdam te verkennen.

ALTERNATIEF OVERNACHTEN SCHIPHOL

Hotel Van der Valk Haarlem ligt aan de zuidoostelijke rand van de stad. Via rijksweg N205 is ons hotel vlot bereikbaar. U hoeft nog geen 15 minuten te rijden tot aan de luchthaven. U bereikt Amsterdam-Centrum in een half uurtje. Onze ruime parking telt niet minder dan 409 parkeerplaatsen! Tijdens uw verblijf in ons hotel parkeert u volkomen gratis.

EEN LUXUEUS HOTEL OM TE OVERNACHTEN NABIJ SCHIPHOL

Bij Van der Valk Haarlem zal het u niet aan comfort ontbreken. Ons hotel omvat maar liefst 315 gerieflijke kamers en weelderige suites. In elke kamer beschikt u over gratis wifi en een balkon of terras. Ons toegewijd keukenteam zorgt ervoor dat u niet met een hongerige maag rondloopt. Een betere start van de dag is haast niet mogelijk met ons gezonde en gevarieerde ontbijtbuffet. 's Middags bent u welkom voor een heerlijke à la cartelunch. Ook voor een verrukkelijk diner 's avonds kunt u in ons restaurant terecht. Op zondagmiddag organiseren wij een brunchbuffet voor wie op zondagmorgen wat langer in bed wil blijven liggen.

EEN HOTEL MET UITGEBREIDE FACILITEITEN

Overnachten Schiphol? Waarom geen hotel zoeken dat in de omgeving van Schiphol ligt en u alle faciliteiten biedt die u wenst? Van der Valk Haarlem beschikt over een shuttleservice die u van of naar het station van Haarlem brengt. Wenst u te fitnessen tijdens uw verblijf? U hebt gratis toegang tot het Anybody Health Center, een onafhankelijk sportcentrum op de vijfde etage van ons hotel. Indien u op de fiets Haarlem en omgeving wilt verkennen, verhuren wij graag een standaard fiets of een e-bike.

HAARLEM EN OMGEVING VERKENNEN

Ons hotel is een ideaal gelegen om te overnachten nabij Schiphol, maar ook om Haarlem te leren kennen. Bewonder de pittoreske oude gebouwen aan de grachten, ga shoppen in de winkelstraten of bezoek een van de vele musea. Overnachten Schiphol? Logeer comfortabel bij Van der Valk Haarlem!