Direct naar de contentDirect naar de footer

Park sleep fly Schiphol

BOEK HET PARK SLEEP FLY ARRANGEMENT

Een vliegreis vanaf luchthaven Schiphol gaat vaak gepaard met een reis naar het vliegveld. Wanneer u de auto bij de luchthaven wilt parkeren, levert dit vaak een flinke rekening op. Vooral wanneer u voor langere tijd op vakantie gaat. In ons Van der Valk hotel in Haarlem maakt u voordelig gebruik van een handig park sleep fly arrangement Schiphol. Hierbij parkeert u volledig gratis. Vanuit ons luxe Van der Valk Schiphol park sleep fly hotel gaat u met de shuttlebus of met het openbaar vervoer naar de vertrekhal van de nabije luchthaven. Zo begint uw vakantie op een ontspannen en voordelige manier.

BIJZONDERE FACILITEITEN IN ONS VOORDELIGE PARK SLEEP FLY SCHIPHOL HOTEL

egen een opvallend lage kamerprijs maakt u als onze gast gebruik van ruime en mooi ingerichte kamers met comfortabele bedden. Gaat u met het hele gezin of een groep vrienden op vakantie? Dan kunt u in ons hotel met park sleep fly Schiphol goedkoop kiezen voor een ruime familiekamer. Na uw terugkomst in Nederland bent u met de auto dichtbij de hoofdwegen en rijdt u op uw gemak naar huis. In onze kamers maakt u tevens gebruik van een heerlijk ligbad, of een regendouche naar keuze. Bekijk onze park sleep fly Schiphol aanbieding en boek tegen een voordelig tarief uw ideale kamer met park sleep fly Schiphol gratis parkeren.

ZONDER STRESS OP VAKANTIE MET ONZE PARK SLEEP FLY SCHIPHOL AANBIEDING

Bespaar enorm op de kosten van uw vakantie en parkeer gratis bij ons Van der Valk park sleep flySchiphol hotel. Keert u terug naar ons land met een late vlucht? Dan rust u heerlijk uit en geniet u van een luxe ontbijtbuffet voor u naar huis rijdt. Gaat uw hond mee op vakantie? Geen probleem. Wij hebben een aantal kamers beschikbaar voor u en uw trouwe viervoeter. Ons park sleep fly Schiphol hotel bereikt u eenvoudig met de auto of met het openbaar vervoer. U bent binnen 20 minuten lopen in het hart van Haarlem en doet uw voordeel met de lage tarieven en het gratis parkeren voor de gasten van ons park sleep fly Schiphol hotel. Wij wensen u alvast een goede reis!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod