Direct naar de contentDirect naar de footer

Vergaderen Schiphol

Vergaderen Schiphol? Op slechts twintig minuutjes 12 minuten (per auto) afstand van Schiphol vindt u Haarlem. Haarlem is een bruisende stad en dus een veel leuker plekje om uw collega’s mee naartoe te nemen voor een vergadering dan het wat statische Schiphol. Zakelijk vergaderen in de gezellige stad Haarlem kan bij hotel Van der Valk. Wij hebben maar liefst twintig vergaderzalen tot onze beschikking en zijn altijd blij u te helpen bij het organiseren van uw bijeenkomst of vergadering. Hoe laat u dus ook wilt vergaderen, Schiphol heeft een mooie aansluiting naar Haarlem waar u in een onbedwongen sfeer kunt vergaderen. Wij verwelkomen u graag in ons hotel.

VERGADEREN OP SCHIPHOL VERSUS VERGADEREN IN HAARLEM

Op Schiphol vergaderen is heel anders dan vergaderen in een leuke stad. Hoewel Schiphol een mooi centraal punt is, zeker voor internationale vergaderingen, ligt Haarlem op slechts twintig minuutjes 12 minuten (per auto) afstand. Schiphol kan daarnaast nogal een gehaaste sfeer afgeven, terwijl u in Haarlem kunt genieten van de gezelligheid van de stad tussen het vergaderen door.

Voor een vergadering in Haarlem kunt u terecht bij Van der Valk. Wij beschikken over de volgende faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken voor uw vergadering:

  • Zes boardrooms en veertien zalen met flexibele opstelling
  • Meerdere business lounges voor een welverdiende pauze
  • Luxe koffies
  • Diverse vergaderarrangementen of op maat gemaakte arrangementen
  • De mogelijkheid tot overnachting in onze luxe kamers
  • Teambuildingactiviteiten in samenwerking met onze partners
  • Gratis, snelle Wi-Fi
  • Meer dan 400 gratis parkeerplekken (elektrische oplaadpunten aanwezig)
  • Directe busverbinding vanaf Schiphol
  • En nog veel meer!

HAARLEM OM TE VERGADEREN, SCHIPHOL OM TE ONTVANGEN

Verwelkom uw internationale zakenrelaties op Schiphol en neem ze vervolgens direct mee naar de bruisende Nederlandse stad Haarlem. Door een overnachting bij uw vergadering te boeken biedt u uw gasten de kans om zich even op te frissen voor het begin van de vergadering en na het vergaderen de dag heerlijk af te sluiten in Haarlem. Daarnaast bieden bij vanaf dertig personen eveneens een heerlijk buffet bij uw vergadering, die u naar wens zelf kunt samenstellen.

Dus: kiest u voor een vergaderlocatie op Schiphol, of toch liever Haarlem, met een perfecte combinatie zakelijkheid en gezelligheid? Wij hopen dat wij u binnenkort kunnen verwelkomen in een van de prachtige vergaderzalen in ons hotel. U kunt ons tijdens werktijden altijd bellen via (0)23 536 75 00 of mailen via sales@haarlem.valk.nl om uw bijeenkomst of vergadering te bespreken. Wij hopen snel contact met u te hebben!