Direct naar de contentDirect naar de footer
Ratatouille

Ratatouille

Jozua Jaring komt gastkoken in Van der Valk Exclusief Hotel Haarlem

Geniet van de tongstrelende gerechten van Michelin ster chef Jozua Jaring en zijn brigade bij Van der Valk Hotel Haarlem X Ratatouille Food & Wine.

Het succesvolle Ratatouille Food & Wine is bekroond met een Michelin ster, kom exclusief genieten van dezelfde uitmuntende gerechten én vertrouwde gezichten op een andere locatie, namelijk in Van der Valk Hotel Haarlem. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoensproducten. Wij ontvangen u graag de komende weken van donderdag tot en met zaterdag voor dit exclusieve hotel arrangement. Voor Ratatouille Food & Wine is een speciale verdieping beschikbaar gemaakt waar per avond 16 tafels conform de richtlijnen van het RIVM welkom zijn.

Beterbusiness

Beterbusiness

Op 21 september organiseerde Beter Business de business boost sessie voor hun partners in Hotel Haarlem, uiteraard geheel corona-proof.

De ruim 45 ondernemers uit Metropool Regio Amsterdam kwamen hier samen om hun ondernemersenergie met elkaar te delen.

Zij werden ontvangen in onze Haarlem 11 zaal voor een heerlijk 3-gangen diner, bereid door Chefkok Jeroen Beens en zijn brigade.

De bijpassende wijnen werden verzorgd door partner Cathy Moerdijk van PUUR Wijn.

De volledig gerenoveerde zaal was omgetoverd tot sfeervolle dinerruimte met ronde tafels voor 4 personen.

Tijdens het diner werd de presentatie getoond op de 2 grote projectieschermen en werd de geluidsversterking verzorgd d.m.v. microfoons en het BOSE geluidssysteem van de zaal.

Haarlemse Prinsjesdaglunch

Haarlemse Prinsjesdaglunch

Op Prinsjesdag vond de 7e editie plaats van de Haarlemse Prinsjesdag Lunch in Hotel Haarlem.

De gastspreker dit jaar was Bas Jacobs, een bekende econoom, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Voor de Haarlemse Prinsjesdag Lunch zijn 120 gasten uitgenodigd uit het Haarlemse bedrijfsleven, welke lid zijn van het Kennemer Business zakennetwerk.

De luxe 3-gangen lunch werd verzorgd door leerlingen van het ROC Nova College, in samenwerking met onze keuken –en bedieningsbrigade.

Vanwege de corona-maatregelen mochten wij maximaal 30 personen per zaal ontvangen, echter is dit in samenwerking met onze AV partner Showrent creatief opgelost, namelijk d.m.v. een livestream naar andere zalen.

Kastanjeborrel

Kastanjeborrel

Tijdens de netwerk-seizoensborrel van Kennemer Business in Birdy’s Bar, hét zakenevent van het najaar, hebben wij 125 leden mogen verwelkomen.

Het event is gericht op effectief, zakelijk netwerken waarbij er gezelligheid en lekker eten centraal staat.

Ondertussen konden de gasten tevens genieten van swingende klassiekers van een DJ en een live optreden van een saxofonist.

Natuurlijk mocht een heerlijk buffet niet ontbreken! Onze keukenbrigade heeft een uitgebreid buffet verzorgd, welke opgesteld stond in de lobby.

Door de reeds aanwezige knusse zitjes in Birdy’s bar, kon er gemakkelijk een speeddate-sessie plaatsvinden.

Met de sfeervolle haard op de achtergrond is een gemoedelijke setting gecreëerd, waar de gasten zich thuis voelden.

Haarlemse Ondernemersprijs

Haarlemse Ondernemersprijs

Ieder jaar strijden 3 Haarlemse ondernemers om de titel ‘’Beste Haarlemse ondernemer’’.

Dit jaar mochten wij, samen met de organisatie van de Haarlemse Ondernemersprijs, dit grootse event organiseren. Een perfecte combinatie tussen een live én hybride event.

Ondanks allerlei Corona-beperkingen hebben wij, op veilige afstand, 100 gasten mogen verwelkomen.

Dit waren o.a. vrienden en familie van de finalisten en partners van Kennemer Business.

De organisatie was op zoek naar een sfeervolle ruimte, waar de gasten zich welkom moesten voelen, een huiselijke sfeer was hierbij van belang.

In samenwerking met AV partner Showrent hebben wij dit gecreëerd, natuurlijk op veilige afstand.

Festival Chairs heeft krukjes verzorgd, welke fungeerde als tafel voor de gasten. Zij konden per 2-tal plaatsnemen aan een tafel en genieten van een versnapering en drankje.

Onze collega’s hebben als ware steward(essen) drankjes rondgebracht d.m.v. een trolley, om zo de afstand te waarborgen.

Voorin stond een groot podium, waarop de 3 finalisten en presentator Dick Kol op veilige afstand van elkaar konden staan.

Daarnaast heeft Showrent voor ieder jurylid een tafelmicrofoon verzorgd en hebben zij een livestream opgezet, welke door de mensen thuis te volgen was.

Om extra sfeer toe te voegen aan de zaal, heeft Showrent rode uplights geplaatst, wat het geheel mooi heeft verlicht.

Pianiste en zangeres Paula Leek zong prachtige nummers, uitgekozen door de finalisten, waarbij zij zichzelf heeft begeleid op de piano.

Al met al een zeer geslaagde avond, zeker voor winnaar Gerard Koelewijn van Easypers!