Direct naar de contentDirect naar de footer

Haarlem

In Haarlem is genoeg te ontdekken en te beleven. Ontdek de bijzondere omgeving van Haarlem met haar mooie grachten, oude panden, hofjes en gezellige winkelstraten.

Programma Haarlem viert cultuur

Programma Haarlem viert cultuur

Dit najaar is er extra veel te beleven in Haarlem! Onze theaters de Stadsschouwburg en de Toneelschuur zijn jarig en bieden een bijzondere feestprogrammering. In Teylers Museum komen tekeningen van Leonardo da Vinci samen die nog niet eerder bijelkaar waren. Tegelijkertijd haalt het Frans Hals Museum werken van onder andere Manet en Van Gogh naar Haarlem voor een unieke expositie.

Bekijk het programma
Musea en cultuur

Musea en cultuur

Breng een bezoek aan één van de vele musea in Haarlem. Op cultureel gebied valt er veel te zien in Haarlem. U kunt denken aan het oudste museum van Nederland, het Teylers Museum. Of bekijk de prachtige schilderijen in het Frans Hals museum

Ontdek de musea in Haarlem
De stad Haarlem

De stad Haarlem


Hotel Haarlem is gelegen aan de rand van de schitterende stad Haarlem, ook wel de culinaire hoofdstad van Nederland genoemd. Met haar mooie grachten, oude panden, hofjes en gezellige winkelstraten is Haarlem zeker een bezoek waard.