Direct naar de contentDirect naar de footer

Shoppen

Je hoeft niet naar Parijs, Londen of Milaan om uitgebreid te shoppen. Kom naar Haarlem en ontdek waar u het best uw shopmiddag kunt slagen!

Haarlem heeft een veelzijdig aanbod aan winkels. Van kleine boetiekjes, hippe pop- up stores tot aan de bekendere winkels. Shoppen in Haarlem is dan ook een beleving.

De grootste winkelstraat van Haarlem zijn de Gouden Straatjes. Echter heb je rondom de Gouden Straatjes meerdere kleine winkelstraatjes met onder andere Haarlemse speciaalzaken en unieke boetiekjes. Een voorbeeld hiervan is de Warmoesstraat, deze straat straalt één en al gezelligheid uit en is de mooiste van de stad. De Anegang is de straat voor de laatste trends. Voor de echte ambacht bent u in de Schagelstraat goed.

Liever over de markt struinen? Iedere werkdag is er op de Grote Markt (toepasselijke naam) van 09.00 uur tot 16.00 uur. Elke zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op de markt vindt je kleding, lekker eten en nog veel meer.
Ook op de kleinschalige Botermarkt treft u de ook de leukste kraampjes. Bent u nieuwsgierig naar nog meer markten? Bekijk deze website.

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in en bij het centrum:
- Parkeergarage Centrum
- Parkeergarage Noord
- Parkeergarage Oost
- Parkeergarage West
- Parkeergarage Zuid
- Parkeergarage Schalkwijk