Direct naar de contentDirect naar de footer

Wellness

De Health Club, de plek waar u weldadige rust ervaart en puur kunt genieten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten. U kunt gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna en Turks stoombad.
Er liggen handdoeken voor u klaar en u heeft de mogelijkheid om u om te kleden en te douchen (geen kluisjes aanwezig). Enkel toegankelijk voor hotelgasten.

HUISREGELS:
• Gebruik van de Wellness is enkel toegestaan met badkleding.
• In de Wellness gelieve een handdoek te gebruiken op de zit- en lig gelegenheden, ook in de verschillende sauna's en het stoombad.
• Het dragen van bad/teen slippers is gewenst.
• De Wellness is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.


U kunt als hotelgast gratis gebruik maken van de Health Club faciliteiten die Hotel Nieuwerkerk u te bieden heeft. Deze is dagelijks geopend tussen 07.00 en 23.00 uur. Ontspan en laat u meeslepen in de relaxte ambiance van sauna en stoomdouche faciliteiten.

Volledig ontspannen!

Volledig ontspannen!

U komt tot rust in het geheel nieuwe Wellness centrum. Het prachtige binnenzwembad en wellness centrum zijn niet alleen een lust voor het oog maar bieden vooral comfort en heerlijke relax momenten. Op de hoogste etage van het hotel heeft u een prachtig uitzicht over Enschede. Hier komt u volledig tot rust!

Arrangementen