Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestlocatie Haarlem

Een compleet verzorgd feest vier je bij Van der Valk

Feestlocatie Haarlem? Als u een feest organiseert wilt u dat natuurlijk zoveel mogelijk naar uw wens doen, maar zelf ook een wel een beetje kunnen genieten van uw feest. Bij Van der Valk luisteren wij graag naar uw wensen, en helpen wij u met veel plezier bij het plannen van uw feest. Tijdens het feest kunt u lekker genieten en nemen wij u de taken uit handen met de ontvangst van gasten, de hapjes en de drankjes. Voor een feestlocatie is Haarlem’s Van der Valk hotel dus een goede keuze. Wij verwelkomen u en uw gasten graag.

FEESTLOCATIE HAARLEM ZOALS U DAT WILT

Van alle feestlocaties in Haarlem is Van der Valk een hele goede optie. Ook wanneer u kijkt naar andere feestlocaties (Hoofddorp bijvoorbeeld) kan Haarlem een goed alternatief zijn. Van der Valk Haarlem is de ideale locatie voor uw feest. Niet alleen is het goed bereikbaar, maar wij zullen er ook voor zorgen dat u een feest heeft dat u niet snel zal vergeten. Wij beschikken over verschillende zalen, van gezellig groot tot knus klein. Het exclusief afnemen van de hotel bar behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en zullen deze zoveel mogelijk proberen in vervulling te brengen. Wij kunnen u bijvoorbeeld voorzien van een fotograaf, licht en geluid, eventueel vervoer, entertainment en versiering. Zo creëren wij samen met u een feest dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

Wanneer u uw gasten na het feest liever niet meteen naar huis stuurt, of wanneer u er zelf wel aan toe bent om gelijk lekker in bed te stappen, kunt u een overnachting aan uw feest vastplakken. Wij beschikken over 315 kamers van maken ruime kamers, voorzien van alle benodigdheden en heerlijk comfortabele bedden.

DE BESTE FEESTLOCATIE: HAARLEM!

Haarlem is de perfect locatie voor een gezellig feestje. In deze bruisende stad komt de gezelligheid u gewoon tegemoet. Bent u na uw feestje nog niet klaar met de gezelligheid? Loop dan het centrum in en bezoek een van de vele cafés voor een drankje na. Uiteraard kunt ook gewoon in onze gezellige hotelbar terecht.

Bent u overtuigd van evenementenlocatie Haarlem? Een feestje organiseren bij Van der Valk begint door contact met ons op te nemen. Wij zullen dan met u bespreken wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn. Samen zorgen wij ervoor dat u het feestje van uw leven heeft. Wij hopen snel van u te horen!