Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Aerdenhout

Aerdenhout is gelegen in Noord-Holland en staat bekend omwille van de uitgestrekte bossen en de ligging nabij het water. Bent u toevallig in Aerdenhout of omgeving dan zoekt u waarschijnlijk ook een mooi hotel om rustig een paar dagen uit te waaien aan zee. Het Van der Valk hotel Haarlem is dan een verstandige keuze als hotel Aerdenhout. Niet alleen biedt ons hotel een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, maar bovendien meer faciliteiten dan eender welk ander hotel Aerdenhout.

Het Van der Valk hotel Haarlem

Ons hotel vindt u terug op slechts 5 kilometer afstand van Aerdenhout en is dus een ideaal alternatief voor een hotel Aerdenhout. Gelegen nabij de afslag Haarlem Zuid/Zandvoort aan de N205 is onze ligging perfect om als uitvalsbasis te dienen om de streek te verkennen. Aan ons hotel kunt u niet alleen volkomen gratis parkeren, maar bovendien zijn er ook oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s. Naast een gewoon oplaadpunt vindt u vier Tesla oplaadpunten om uw auto van stroom te voorzien terwijl u zelf ook de batterijen op kunt laden.

Ons restaurant

Een groot pluspunt van ons hotel tegenover een alternatief hotel Aerdenhout? Dan moet zonder enige twijfel de keuken zijn. Lekker eten is evengoed als een fijne nachtrust een voorwaarde voor een geslaagd verblijf. Ons à la carte restaurant biedt daarom een seizoensgerichte menukaart en werkt uitsluitend met verse ingrediënten. Wilt u na het eten nog even nagenieten met een drankje? Wendt u dan tot onze gezellige en sfeervol ingerichte hotelbar.

Plezier in de omgeving

Een hotel Heemstede Aerdenhout zoekt u in de eerste plaats om de omgeving te verkennen en een leuke vakantie te beleven. Het Van der Valk hotel Haarlem is gelukkig ook op dat vlak een uitstekende keuze in plaats van een hotel Aerdenhout. Zo bevindt u zich op een steenworp afstand van het centrum van Haarlem en de rustige stranden van gemeenten als Bloemendaal en Zandvoort. Ziet u het toch wat grootser? Dan ligt nauwelijks een paar kilometer verder een wereldstad genaamd Amsterdam. Ten slotte is het ook zo dat u op eigen tempo de omgeving kunt verkennen met de fiets. Die huurt u gewoon in het hotel.
Interesse? Bekijk dan onze arrangementen inclusief verblijf, maaltijd en meer