Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Beverwijk

Beverwijk is een prachtige stad en gemeente in Midden-Kennemerland. De gemeente ligt net boven Haarlem. De stad Beverwijk heeft een aantrekkelijk ligging, want deze ligt in de buurt van het strand en 20 minuten van de stad Haarlem. De stad Beverwijk staat onder andere bekend vanwege De Bazaar, oftewel Zwarte Markt.

Een rustig verblijf in een sfeervolle omgeving: hotel Beverwijk

Beverwijk is niet direct gelegen aan de kust, maar heeft een bijzondere relatie met de zee door zijn nabijheid tot de Noordzee.. Vooral in de warmere maanden straalt de ontspannen sfeer van de plaats af. Het strand bij Wijk aan Zee (gemeente Beverwijk) wordt dan gevuld met verschillende strandtenten. Hierdoor is Beverwijk een populaire plek voor bezoekers.

Mocht u opzoek zijn naar een Hotel Beverwijk, dan kunt u terecht bij het Van der Valk Hotel Haarlem. De receptie kan u informeren over verschillende fietsroutes in de omgeving. Tijdens uw verblijft kunt u fietsen voor meerdere dagen huren.

Hotel Haarlem: Een stedelijke bestemming vol cultuur en historie

Naast het strand van Wijk aan Zee (gemeente Beverwijk) bevindt het hotel zich in de buurt van andere populaire en bruisende steden. Zo ligt het levendige Haarlem praktisch naast de deur. Als u naast een dagje strand behoefte heeft aan afwisseling, dan biedt Haarlem talloze mogelijkheden. Deze historische stad heeft lange winkelstraten waar u heerlijk kunt shoppen en bijzondere boetiekjes kunt ontdekken. Maar Haarlem heeft nog veel meer te bieden dan alleen winkelen.

De stad wordt doorkruist door de rivier de Spaarne, en een rondvaart over het water is een unieke manier om Haarlem te verkennen en te genieten van de prachtige grachten en historische architectuur. Daarnaast kunt u in Haarlem terecht voor een bezoek aan beroemde kerken, zoals de indrukwekkende Sint-Bavokerk, en interessante musea, zoals het Frans Hals Museum, waar u kunt genieten van de rijke kunstgeschiedenis.

Comfortabel verblijven op korte afstand van Hotel Beverwijk

Het Hotel Haarlem, onderdeel van de Van der Valk-keten, is ideaal gelegen op korte afstand van Beverwijk en het centrum van Haarlem. Na een lange dag vol ontdekkingen kunt u hier heerlijk ontspannen en tot rust komen. Met zijn comfortabele kamers en uitstekende faciliteiten is het de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in Beverwijk.