Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Bloemendaal aan Zee

Wilt u genieten van een verfrissende wandeling langs de zee om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Dan bent u wellicht op zoek naar een hotel in de buurt van Bloemendaal aan Zee. Hoewel een hotel vlakbij de zee aantrekkelijk klinkt, gaan deze vaak gepaard met hogere prijzen. Als u echter op zoek bent naar een betaalbaar hotel in Bloemendaal aan Zee en omgeving, kunt u overwegen om te verblijven iets verder van de kust. Er zijn genoeg opties beschikbaar in de buurt van Bloemendaal aan Zee. Wat dacht u bijvoorbeeld van Hotel Van der Valk Haarlem? Hier geniet u van een hoogwaardig verblijf en bevindt u zich op slechts 20 minuten rijden van het strand.

Hotel nabij Bloemendaal aan Zee
Hoewel het hotel niet direct aan het strand ligt, profiteert u van aantrekkelijke prijzen, ideaal voor wie op zoek is naar een betaalbaar hotel Bloemendaal aan Zee. Bovendien biedt deze locatie tal van mogelijkheden voor andere uitstapjes tijdens uw verblijf. Denk bijvoorbeeld aan een verkenningstocht door het historische centrum van Haarlem, wat zeker de moeite waard is voor een uitstapje.

Wat kunt u allemaal doen tijdens uw verblijf in de buurt van Hotel Bloemendaal aan Zee?
- Geniet van een verfrissende strandwandeling
- Ga winkelen in het charmante Haarlem
- Verken de prachtige Kennemerduinen
- Maak gebruik van de fitnessfaciliteiten in het hotel
- Ontspan in de sauna van het hotel
- Breng een bezoek aan het Frans Hals Museum

Of u nu met uw partner komt of met het hele gezin, boek een van onze ruime en comfortabele familie kamers voor een aangenaam verblijf bij Van der Valk Hotel Haarlem.

Bekijk onze kameraanbod