Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Haarlemmermeer

Haarlemmermeer, gelegen in Noord-Holland, is een aantrekkelijke bestemming voor een weekendje weg in eigen land. De gemeente ligt gunstig nabij Schiphol Airport en grote steden zoals Amsterdam en Haarlem liggen op korte afstand. Daarom is het een slimme keuze om een overnachting te boeken in ons Van der Valk Hotel Haarlemmermeer, vooral als u goed uitgerust aan uw vlucht naar het buitenland wilt beginnen. Het hotel biedt voldoende gratis parkeergelegenheid, ook voor elektrische auto's. Bovendien bent u binnen mum van tijd in het bruisende stadscentrum van Haarlem of kunt u een andere attractie in de buurt bezoeken.

Hoewel Schiphol Airport een belangrijke toeristische trekpleister is in Haarlemmermeer, biedt deze regio nog veel meer. Het Haarlemmermeerse Bos, bijvoorbeeld, is een prachtig recreatiegebied dat uitnodigt tot optimale ontspanning. Een perfecte bestemming na een drukke vergaderdag of een dagje verkennen in Amsterdam of Haarlem. Bovendien zijn er in Haarlemmermeer enkele bekende musea te vinden, ideaal voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur. Verblijf daarom in ons hotel in Haarlemmermeer en geniet van alles wat deze regio te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat u niets tekortkomt en met plezier terugkijkt op uw verblijf bij ons.

Of u nu toe bent aan een ontspannen weekendje weg met uw partner of op zoek bent naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, bij ons hotel Haarlemmermeer bent u aan het juiste adres. Wij zijn de ideale locatie voor evenementen en congressen, met sfeervolle vergaderzalen en een gezellig restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten bereid door onze chef-kok. Bij Van der Valk krijgt u altijd een gratis kopje koffie en betaalt u geen reserveringskosten bij het boeken van een hotelkamer via Valk.com en uw account. Laat u ook verrassen door onze heerlijke gerechten en ontdek Haarlemmermeer dankzij onze speciale arrangementen.

Bekijk onze arrangementen