Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Heemstede

Heemstede is één van de welvarendste gemeentes van Nederland en ligt in een natuurrijk gebied aan de west kant van Nederland in de provincie Noord-Holland. Er staan ook prachtige oude rijksmonumenten in Heemstede die terug dateren tot de 17de en 18de eeuw. Daarnaast bent u binnen 20 minuten bij het dichtbij zijnde strand of kust bij Zandvoort.

Genieten bij Hotel Heemstede aan zee

Om optimaal te kunnen genieten van Heemstede bent u vast opzoek naar een hotel Heemstede. Het Van der Valk Hotel Haarlem ligt op enkele kilometers afstand van Heemstede hotels. Dit geeft u mooi de gelegenheid om een fietstocht te maken. Bij Hotel Haarlem kunt u makkelijk en snel een fiets huren. Hiermee kunt u niet alleen Heemstede bezoeken, maar ook het centrum van Haarlem en Amsterdam.

Tevens kunt u per boot op de Rivier het Spaarne rondvaren. Vanaf de rivier heeft u een prachtig uitzicht over de stad van Haarlem. Haarlem heeft hier uiteraard een tal van aanbieders voor. U kunt uw boot op verschillende plekken aanmeren om de stad te verkennen. De stad beschikt over een hoop winkels, warenhuizen en cafés. De Grote Markt en de Grote kerk zijn bekende plekken in Haarlem.

Bij de kust van Zandvoort worden surflessen gegeven. U kunt bij een surfschool naar wens een les boeken. Naast de Noordzee zijn er in Zandvoort ook andere activiteiten. Circuit Zandvoort is bijvoorbeeld het ideale uitje voor jong en oud. Bij het circuit worden verschillen races gehouden die bijgewoond kunnen worden en makkelijk bereikbaar vanaf de hotels in Zandvoort.

Hotel in Heemstede

Blijft u een langere tijd en wilt u meer badplaatsen bezoeken? Zandvoort aan Zee ligt op 25 minuten fietsen van hotels Heemstede. Bij Zandvoort aan Zee worden rond de zomerperiode veel evenementen georganiseerd. Ideaal tijdens uw overnachting in een hotel Heemstede.

Iets verderop vindt u het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Dit park is ideaal voor de échte natuurliefhebbers. Door de ligging vanuit het Heemstede hotel beschikt het park zelfs over duinen. Hierdoor is de verscheidenheid in diersoorten in het park ook ontzettend groot. Na een heerlijke dag in de natuur geweest te zijn, kunt u uitrusten in één van de Heemstede hotels.