Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Hoofddorp

Op zoek naar een hotel in de buurt van Hoofddorp? Een hotel Hoofddorp boekt u vanzelfsprekend bij Van der Valk. Wij zijn een aantrekkelijk geprijsd hotel voor allerlei soorten bezoekers. Hotel Haarlem ligt aan de A5 en A9, vlakbij Schiphol Airport. Daarnaast zijn ook de steden Amsterdam en Den Haag binnen handbereik. Vertoeft u vanwege een korte vakantie in Hoofddorp of bezoekt u deze gemeente in verband met zakelijke doeleinden? Dan is de keuze voor een Hoofddorp hotel natuurlijk snel gemaakt. En ook als u op doorreis bent naar het buitenland is een comfortabele overnachting de moeite waard. In ons schitterende hotel selecteert u een van de talloze kamers en suites. Wij garanderen u altijd een onvergetelijk en compleet verzorgd verblijf in hotel Hoofddorp Haarlem.

Overnachten Hoofddrop
Een goedkoop hotel Hoofddorp boeken? Een hotel Hoofddorp is om meerdere redenen interessant. Het is een uitstekende manier om uw partner te verrassen voor een paar dagen op vakantie in eigen land. In de omgeving van het hotel is van alles te doen. Het Haarlemmermeerse Bos bijvoorbeeld ligt in de buurt en dat natuurgebied is bij uitstek geschikt voor een ontspannen wandeling of avontuurlijke fietstocht. Daarnaast is het Van der Valk Hotel Haarlem ook ideaal voor een Park, Sleep & Fly arrangement. Brengt u vanwege zakelijke doeleinden een bezoek aan Hoofddorp? Wij zorgen ervoor dat het u als ondernemer ook helemaal nergens aan ontbreekt!

Boek online een hotel Hoofddorp
Voordelig een hotel Hoofddorp boeken voor een vakantie of een andere gelegenheid? Van der Valk Hotel Haarlem verwelkomt u graag met een gratis kopje koffie of thee. We hebben altijd een arrangement dat perfect aansluit op uw wensen. En ook hebben we de nodige faciliteiten in petto die uw verblijf onvergetelijk maken. Wat dacht u van een bezoek aan onze moderne wellness en fitness? Een hapje eten doet u in ons sfeervolle restaurant, maar we zien u ook graag in de gezellige hotelbar. Er wordt met liefde een driegangendiner voor u klaargemaakt. Wacht daarom niet langer, maar boek een hotel Hoofddorp bij onze hotelketen en betaal geen reserveringskosten. We zien uw reservering met plezier tegemoet!

Bekijk ons kameraanbod