Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Schiphol parkeren

Verblijven in het Van der Valk hotel vlakbij Schiphol met gratis parkeren biedt u de mogelijkheid om zonder stress uw vroege vlucht vanaf de luchthaven te halen. Geniet van een ontspannen verblijf in één van onze ruime en comfortabele kamers. Tijdens uw overnachting bij Schiphol met gratis parkeren nodigen we u graag uit om gratis gebruik te maken van onze faciliteiten, zodat u omringd bent door luxe en comfort. Kortom: een hotel bij Schiphol met gratis parkeren maakt uw verblijf net iets aangenamer!

Hotel Schiphol lang parkeren
Bij ons hotel bij Schiphol kunt u gratis lang parkeren en vermijdt u het gedoe van de file op weg naar het vliegveld. U kunt uw auto veilig achterlaten terwijl u met het openbaar vervoer naar de vertrekhal gaat. En als u laat in de nacht terugkeert naar Nederland na een lange vlucht, is dat geen probleem. U kunt voordelig overnachten in ons hotel met gratis parkeren bij Schiphol en genieten van een luxe ontbijtbuffet voordat u rustig naar huis rijdt.

Ons hotel bij Schiphol met gratis parkeren ligt op slechts 20 minuten loopafstand van het centrum van Haarlem en is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen vanuit heel Nederland. Voor gezinnen bieden we ruime en voordelige familie kamers aan. Of u nu kiest voor een ligbad of een regendouche, beide zijn beschikbaar.

Boek uw verblijf bij ons hotel bij Schiphol met gratis parkeren zo vroeg mogelijk om te profiteren van de laagste kamertarieven.

Bekijk ons kameraanbod