Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Wijk aan Zee

In de prachtige provincie Noord-Holland ligt het mooie dorp Wijk aan Zee. Deze badplaats heeft verreweg het breedste zandstrand van Nederland en heeft de perfecte ligging. Deze staat onder andere bekend om de beste surfplekken aan de Noordzee. Ook treft u hier de meest uitstekende horeca. Wijk aan Zee is slecht 30 minuten van Van der Valk Hotel Haarlem.

Een rustig verblijf in een sfeervolle omgeving: hotel Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is direct gelegen aan de kust en heeft een bijzondere relatie met de zee door zijn nabijheid tot de Noordzee. Vooral in de warmere maanden straalt de ontspannen sfeer van de plaats af. Het strand bij Wijk aan Zee (gemeente Beverwijk) wordt dan gevuld met verschillende strandtenten. Hierdoor is Wijk aan Zee een populaire plek voor bezoekers.

Mocht u opzoek zijn naar een Hotel Wijk aan Zee, dan kunt u terecht bij het Van der Valk Hotel Haarlem. De receptie kan u informeren over verschillende fietsroutes in de omgeving. Tijdens uw verblijft kunt u fietsen voor meerdere dagen huren.

Hotel Haarlem: Een stedelijke bestemming vol cultuur en historie

Naast het strand van Wijk aan Zee (gemeente Beverwijk) bevindt het hotel zich in de buurt van andere populaire en bruisende steden. Zo ligt het levendige Haarlem praktisch naast de deur. Als u naast een dagje strand behoefte heeft aan afwisseling, dan biedt Haarlem talloze mogelijkheden. Deze historische stad heeft lange winkelstraten waar u heerlijk kunt shoppen en bijzondere boetiekjes kunt ontdekken. Maar Haarlem heeft nog veel meer te bieden dan alleen winkelen.

De stad wordt doorkruist door de rivier de Spaarne, en een rondvaart over het water is een unieke manier om Haarlem te verkennen en te genieten van de prachtige grachten en historische architectuur. Daarnaast kunt u in Haarlem terecht voor een bezoek aan beroemde kerken, zoals de indrukwekkende Sint-Bavokerk, en interessante musea, zoals het Frans Hals Museum, waar u kunt genieten van de rijke kunstgeschiedenis.

Comfortabel verblijven op korte afstand van Hotel Beverwijk

Het Hotel Haarlem, onderdeel van de Van der Valk-keten, is ideaal gelegen op korte afstand van Beverwijk en het centrum van Haarlem. Na een lange dag vol ontdekkingen kunt u hier heerlijk ontspannen en tot rust komen. Met zijn comfortabele kamers en uitstekende faciliteiten is het de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in Beverwijk.