Direct naar de contentDirect naar de footer

Zoekt u een fijn hotel in Wijk aan Zee?

Wilt u een fijn weekendje weg aan de kust? Een hotel Wijk aan Zee en omgeving zou dan natuurlijk ideaal zijn! Een goed alternatief voor u is het Van der Valk Hotel Haarlem. Dit hotel bevindt zich op 26 minuten rijden van Wijk aan Zee. Dit ligt dus op een steenworp afstand van de stad! Het Haarlem Hotel Wijk aan Zee en omgeving heeft een groot parkeerterrein, dat gratis is voor de hotelgasten. Als extra service biedt het hotel Wijk aan Zee een aantal oplaadpunten voor elektrische auto's aan. Vier tesla-oplaadpunten en een gewoon oplaadpunt. Zo kunt u uw auto meteen opladen terwijl u heerlijk ontspant in het hotel Haarlem!

BOEK EEN HOTEL BIJ WIJK AAN ZEE

HOTEL HAARLEM VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Het Haarlem hotel Wijk aan Zee en omgeving heeft in totaal 315 verschillende kamers en suites die allen comfortabel zijn ingericht en voorzien van de laatste moderne technieken. U kunt daarbij ook genieten van de smakelijke keuken in het hotel. Ontbijt en lunch worden in het hotel geserveerd. Verder heeft het Haarlem hotel Wijk aan Zee en omgeving een fijn à la carte hotel. Dit restaurant is zeer smaakvol ingericht en ook bijvoorbeeld zeer geschikt voor uw zakelijke besprekingen. Wilt u liever in een ongedwongen sfeer een fijne maaltijd nuttigen? In de hotelbar kunt u ook terecht voor een smaakvol diner.

FACILITEITEN VAN HET HOTEL

Er zijn diverse faciliteiten die het hotel u kan bieden. Zo kunt u gebruik maken van het Anybody Health Center voor een fijne workout! De grote fitnessruimte beschikt over alle middelen om u strak in het vel te krijgen. Er is dus geen excuus dat sporten niet mogelijk is! Toegang tot het Anybody Health Center is voor hotelgasten gratis. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de zonnebank. Wilt u heerlijk ontspannen in de sauna? Het Anybody Health Center beschikt over een tienpersoons saunaruimte, een zevenpersoons stoomcabine en een infra-rood cabine. Verder zijn er koude douches, een koude stort douche en stort emmer en loungestoelen om te ontspannen. U kunt dus heerlijk genieten van een fijn verblijf in dit hotel in Haarlem! Wij hopen u dan ook graag in dit prachtige hotel in Haarlem te kunnen verwelkomen!