Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zandvoort

Zandvoort staat vooral bekend als badplaats en daarom vertoeven jaarlijks veel toeristen bij bij een hotel in Zandvoort. U kunt in Zandvoort activiteiten ondernemen met het hele gezin of uzelf laten onderdompelen in de bruisende sfeer. De badplaats is ook populair door de centrale ligging, want steden en plaatsen als Haarlem, Amsterdam en Bloemendaal liggen op zeer korte afstand van de hotels Zandvoort. Ideale plek voor jong en oud, voor het gehele gezin of als koppel!

 • Strandarrangement

  Strandarrangement

  • 2 x Overnachting
  • 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x Lunch met drankje bij Beachclub Far Out in Zandvoort
  • Verblijf van maart tot en met september

Genieten bij Hotel Zandvoort aan zee

Om optimaal te kunnen genieten van Zandvoort bent u vast opzoek naar een hotel Zandvoort. Het Van der Valk Hotel Haarlem ligt op enkele kilometers afstand van Zandvoort hotels. Dit geeft u mooi de gelegenheid om een fietstocht te maken. Bij Hotel Haarlem kunt u makkelijk en snel een fiets huren. Hiermee kunt u niet alleen Zandvoort bezoeken, maar ook het centrum van Haarlem en Amsterdam.

Tevens kunt u per boot op de Rivier het Spaarne rondvaren. Vanaf de rivier heeft u een prachtig uitzicht over de stad van Haarlem. Haarlem heeft hier uiteraard een tal van aanbieders voor. U kunt uw boot op verschillende plekken aanmeren om de stad te verkennen. De stad beschikt over een hoop winkels, warenhuizen en cafés. De Grote Markt en de Grote kerk zijn bekende plekken in Haarlem.

Bij de kust van Zandvoort worden surflessen gegeven. U kunt bij een surfschool naar wens een les boeken. Naast de Noordzee zijn er in Zandvoort ook andere activiteiten. Circuit Zandvoort is bijvoorbeeld het ideale uitje voor jong en oud. Bij het circuit worden verschillen races gehouden die bijgewoond kunnen worden en makkelijk bereikbaar vanaf de hotels in Zandvoort.

Hotel in Zandvoort

Blijft u een langere tijd en wilt u meer badplaatsen bezoeken? Bloemendaal aan Zee ligt op 15 minuten fietsen van hotels Zandvoort. Bij Bloemendaal aan Zee worden rond de zomerperiode veel evenementen georganiseerd. Hier kunt u komen vanaf hotel Zandvoort centrum door de Boulevard Barnaart af te gaan. Ideaal tijdens uw overnachting in een hotel Zandvoort.

Iets verderop vindt u het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Dit park is ideaal voor de échte natuurliefhebbers. Door de ligging vanuit het Zandvoort hotel beschikt het park zelfs over duinen. Hierdoor is de verscheidenheid in diersoorten in het park ook ontzettend groot. Na een heerlijke dag in de natuur geweest te zijn, kunt u uitrusten in één van de Zandvoort hotels.


 1. Strand: Zandvoort heeft een uitgestrekt zandstrand dat perfect is om te ontspannen, zonnebaden en watersporten zoals zwemmen, surfen en kitesurfen.

 2. Boulevard: Langs de kustlijn vind je een levendige boulevard vol met gezellige restaurants, cafés en strandtenten waar je kunt genieten van lekker eten en drinken met uitzicht op zee.

 3. Circuit Zandvoort: Voor liefhebbers van autosport is Circuit Zandvoort een must-visit. Hier worden regelmatig races en evenementen gehouden, en je kunt zelfs een rondleiding krijgen over het circuit.

 4. Zandvoort aan Zee: Het centrum van Zandvoort, bekend als Zandvoort aan Zee, biedt een levendige sfeer met winkels, boetieks, bars en terrasjes. Het is heerlijk om hier rond te wandelen en de lokale sfeer te proeven.

 5. Natuurgebieden: In de omgeving van Zandvoort vind je prachtige duingebieden zoals Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ideaal om te wandelen en te fietsen.