Direct naar de contentDirect naar de footer

Meeting bij Schiphol

Wilt u voor uw bedrijf een meeting organiseren in de buurt van luchthaven Schiphol? Het is niet altijd even gemakkelijk om een geschikte locatie te vinden. Een meeting room Schiphol afhuren, bijvoorbeeld in het Schiphol Airport Meeting Centre, kan heel wat geld kosten voor uw bedrijf. Bovendien zijn niet alle vergaderlocaties even geschikt en voldoende bereikbaar voor de meeting die u organiseert. Waarom geen meeting nabij Schiphol organiseren in hotel Van der Valk Haarlem? Ons hotel beschikt over niet minder dan 14 vergaderzalen, voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten.

MEETING SCHIPHOL? BIJ ONS ZIT U GOED!

Van der Valk Haarlem situeert zich ten zuiden van de Haarlemse stadskern, nabij rijksweg N205. De afstand vanaf luchthaven Schiphol tot ons hotel bedraagt nog geen 20 kilometer. Vanaf de luchthaven rijdt u naar ons hotel in slechts 15 minuten. Ook via het openbaar vervoer is ons hotel gemakkelijk bereikbaar. Op uw verzoek brengen wij u met onze shuttlebus van en naar het station van Haarlem. Bovendien mogen u en uw gasten gebruikmaken van onze gratis parking, die niet minder dan 409 parkeerplaatsen telt! Van der Valk Haarlem: de ideale locatie voor een meeting nabij Schiphol!

UITGEBREIDE FACILITEITEN VOOR EEN MEETING SCHIPHOL

Ons hotel telt 14 vergaderzalen, waaronder 4 boardrooms voor 2 tot 14 personen. Verder beschikken wij over 10 zalen waarin een flexibele opstelling mogelijk is van het meubilair. Wij bieden meerdere vergaderarrangementen aan waarbij drank en eventueel een lunch of diner is inbegrepen. Ook voor congressen zijn de meeste van onze zalen geschikt. Onze grootste zaal biedt plaats aan niet minder dan 500 personen! In al onze zalen is er gratis wifi ter beschikking. Vanzelfsprekend mag u gebruikmaken van onze audiovisuele hulpmiddelen zoals beamers, projectieschermen, geluidsinstallatie enzovoorts.

MEETING SCHIPHOL: DENK OOK AAN EEN BUFFET EN OVERNACHTING VOOR UW GASTEN!

Bij een meeting, seminar of congres hoort vaak een buffet voor uw gasten. U kunt bij Van der Valk Haarlem terecht voor een brunchbuffet, een lunchbuffet of meerdere dinerbuffetten. Duurt uw congres meerdere dagen? Dan kunt u uw gasten ook een verblijf aanbieden bij Van der Valk Haarlem. U en uw gasten mogen tijdens het verblijf volop gebruikmaken van onze faciliteiten, zoals de toegang tot onze gym. In samenwerking met onze partners voorzien wij ook teambuildingsactiviteiten indien gewenst. Een meeting nabij Schiphol organiseren? Van der Valk Haarlem staat voor u klaar!