Direct naar de contentDirect naar de footer

Meeting Schiphol

Overweegt u een meeting te organiseren in de buurt van luchthaven Schiphol? Het vinden van een geschikte locatie kan een uitdaging zijn. Het huren van een vergaderruimte op Schiphol, bijvoorbeeld in het Schiphol Airport Meeting Centre, kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen voor uw bedrijf. Bovendien zijn niet alle vergaderlocaties even geschikt of gemakkelijk bereikbaar voor uw specifieke bijeenkomst.
Waarom zou u niet kiezen voor een meeting nabij Schiphol, in Van der Valk Hotel Haarlem? Ons hotel biedt maar liefst 20 vergaderzalen, allemaal uitgerust met de modernste faciliteiten voor uw meetings.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw meeting Schiphol!
Van der Valk Hotel Haarlem ligt ten zuiden van het stadscentrum van Haarlem, nabij de N205 snelweg. Met slechts een afstand van minder dan 20 kilometer vanaf de luchthaven Schiphol, bereikt u ons hotel in slechts 15 minuten met de auto. Ook met het openbaar vervoer is ons hotel gemakkelijk bereikbaar. Bovendien kunnen u en uw gasten gebruik maken van onze gratis parkeergelegenheid, met maar liefst 409 beschikbare parkeerplaatsen! Van der Valk Hotel Haarlem: de perfecte locatie voor uw meeting in de buurt van Schiphol!

Ons hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten voor uw meeting Schiphol.
Met in totaal 20 vergaderzalen, waaronder 4 boardrooms voor groepen van 2 tot 14 personen, bieden wij diverse mogelijkheden. Daarnaast hebben we 10 zalen met flexibele opstellingen van het meubilair. We bieden verschillende vergaderarrangementen aan, inclusief drankjes en optioneel lunch of diner. Voor congressen zijn de meeste van onze zalen geschikt, waarbij onze grootste zaal plaats biedt aan maar liefst 500 personen! Draadloos internet (kosteloos) is beschikbaar in al onze zalen en u kunt gebruikmaken van onze audiovisuele apparatuur, waaronder beamers, projectieschermen, geluidsinstallaties en meer.

Bij een meeting, seminar of congres hoort vaak een buffet voor uw gasten.
Bij Van der Valk Hotel Haarlem bieden we verschillende opties, waaronder brunchbuffetten, lunchbuffetten en diverse dinerbuffetten. Als uw congres meerdere dagen duurt, kunnen uw gasten ook bij ons verblijven. Tijdens hun verblijf hebben ze toegang tot onze faciliteiten, waaronder de wellness en fitness. We werken ook samen met partners om teambuildingsactiviteiten aan te bieden, indien gewenst.
Overweegt u een meeting in de buurt van Schiphol te organiseren? Van der Valk Hotel Haarlem staat voor u klaar!

Lees meer