Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Schiphol

Veel reizigers kiezen ervoor om vlakbij Schiphol te overnachten om goed uitgerust aan hun vroege vlucht te beginnen. Voor een comfortabel en betaalbaar verblijf nabij de luchthaven, raden we aan een kamer te boeken bij Van der Valk Hotel Haarlem. Ons hotel bevindt zich op minder dan 20 kilometer afstand van de luchthaven. Daarnaast is Van der Valk Hotel Haarlem een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van Haarlem en Amsterdam.

Alternatief overnachten Schiphol
Ontdek een alternatief voor overnachten bij Schiphol met Van der Valk Hotel Haarlem, gunstig gelegen aan de zuidoostelijke rand van de stad. Via de rijksweg N205 is ons hotel gemakkelijk bereikbaar, op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven. Amsterdam-Centrum is binnen een half uur te bereiken. Met een ruime parkeergelegenheid van 409 parkeerplaatsen en gratis parkeren tijdens uw verblijf, bieden wij een stressvrije ervaring.

Geniet van een luxueus verblijf in ons hotel met 315 comfortabele kamers en weelderige suites, elk uitgerust met kosteloze draadloze internet en een balkon of terras. Ons toegewijde keukenteam zorgt voor een smakelijke ervaring, met een gezond en gevarieerd ontbijtbuffet, heerlijke à la carte lunchopties en verrukkelijke diners in ons restaurant. Op zondagmiddag bieden we een brunchbuffet voor een ontspannen start van de dag.

Ontdek onze uitgebreide faciliteiten, waaronder een prachtige wellness, voldoende fitnessfaciliteiten en de mogelijkheid tot het huren van standaard fietsen om Haarlem en de omgeving te verkennen.

Ontdek Haarlem met zijn pittoreske grachten, winkelstraten en musea, terwijl u toch in de buurt blijft van Schiphol. Kies voor comfortabel overnachten bij Van der Valk Hotel Haarlem!

Bekijk ons kameraanbod