Direct naar de contentDirect naar de footer

Vergaderen Schiphol

Op slechts 12 minuten rijden van Schiphol ligt de bruisende stad Haarlem, een verrassend alternatief voor zakelijke bijeenkomsten in vergelijking met de meer formele omgeving van de luchthaven. Van der Valk Hotel Haarlem biedt een ideale locatie voor uw vergaderingen, met maar liefst twintig goed uitgeruste vergaderzalen. Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren bij het organiseren van uw evenement, ongeacht het tijdstip. Ontdek de ontspannen sfeer van Haarlem en verwelkom uw collega's in ons hotel voor een productieve en plezierige vergaderervaring.
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen.

Vergaderen Schiphol versus vergaderen Haarlem
Hoewel Schiphol een gunstige centrale locatie biedt, vooral voor internationale bijeenkomsten, biedt vergaderen in Haarlem een totaal andere ervaring. Op slechts 12 minuten rijden van de luchthaven ligt deze levendige stad, waar u kunt genieten van een meer ontspannen sfeer tussen uw vergaderingen door. In tegenstelling tot de vaak gehaaste ambiance op Schiphol, biedt Haarlem een gezellige omgeving die de perfecte setting vormt voor zakelijke interacties.

Voor een vergadering in Haarlem kunt u terecht bij Van der Valk. Wij beschikken over de volgende faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken voor uw vergadering:
- Zes boardrooms en veertien zalen met flexibele opstelling
- Meerdere business lounges voor een welverdiende pauze
- Luxe koffiesDiverse vergaderarrangementen of op maat gemaakte arrangementen
- De mogelijkheid tot overnachting in onze luxe kamers
- Teambuildingactiviteiten in samenwerking met onze partners
- Gratis, snelle Wi-Fi
- Meer dan 400 gratis parkeerplekken (elektrische oplaadpunten aanwezig)
- Directe busverbinding vanaf Schiphol
- En nog veel meer!

Haarlem om te vergaderen, Schiphol om te ontvangen
Nodig uw internationale zakenpartners uit op Schiphol en neem ze vervolgens mee naar het levendige Nederlandse Haarlem. Door een overnachting te boeken bij uw vergadering, biedt u uw gasten de mogelijkheid om zich voorafgaand aan de vergadering op te frissen en de dag af te sluiten in de sfeervolle omgeving van Haarlem.

Maar waar kiest u voor: een vergaderlocatie op Schiphol of de charme van Haarlem, waar zakelijkheid en gezelligheid perfect samenkomen? We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze prachtige vergaderzalen.
We kijken uit naar onze samenwerking!

Lees meer