Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg Haarlem

Als u van plan bent om een ​​leuk weekendje weg naar Haarlem te maken, is de belangrijkste keuze natuurlijk uw accommodatie. Samen met uw partner en/of gezin volop genieten van al het moois dat deze historische stad te bieden heeft? Dat gaat nog beter als u verblijft in een goed gelegen hotel met alle benodigde faciliteiten. Het Van der Valk Hotel Haarlem is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg naar Haarlem.

Weekendje weg in Haarlem: uw startpunt
Het Van der Valk Hotel Haarlem bevindt zich aan de rand van de stad, op een zorgvuldig gekozen locatie die gemakkelijk bereikbaar is vanuit alle richtingen. Een leuk begin van uw weekendje weg in Haarlem is dat u bij ons kosteloos kunt parkeren. Bovendien is het hotel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per taxi. De luchthaven Schiphol ligt op slechts een kwartiertje rijden van het Van der Valk Hotel Haarlem.

Weekendje weg in Haarlem: eropuit!
Haarlem is een oude stad met veel te bieden voor een weekendje weg. De schilderachtige grachten, historische gebouwen, charmante hofjes en bruisende winkelstraten maken Haarlem tot een geweldige bestemming. Het staat ook bekend als de culinaire hoofdstad van Nederland, dus u vindt er talloze eetgelegenheden en musea op minder dan 5 kilometer afstand van ons hotel. Een bezoek aan het Historisch Museum Haarlem of het Dolhuys is zeker de moeite waard.

Actief weekendje weg in Haarlem
Houdt u van een actieve vakantie? Dan is het Van der Valk Hotel Haarlem een uitstekende keuze. Als hotelgast heeft u gratis toegang tot onze fitnessruimte en kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen. De regio rondom Haarlem staat bekend om zijn prachtige fietspaden en natuurgebieden, perfect voor fietsliefhebbers en wandelaars. Na een actieve dag kunt u heerlijk ontspannen in ons prachtige hotel.