Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg Haarlem

Bent u van plan om een leuk weekendje weg Haarlem te ondernemen? Dan is de belangrijkste beslissing natuurlijk uw verblijfplaats. Samen met uw partner en/of uw gezin heerlijk genieten van alles wat deze historische stad te bieden heeft? Dat gaat toch net iets vlotter als u verblijft in een goed gelegen hotel met alle nodige faciliteiten. Het Van der Valk hotel in Haarlem is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg Haarlem.

Weekendje weg Haarlem: uw uitvalsbasis

Het Van der Valk hotel Haarlem kunt u terugvinden aan de rand van Haarlem. Een zorgvuldig gekozen locatie die vlot bereikbaar is vanuit alle richtingen. U neemt simpelweg de afslag Haarlem Zuid/Zandvoort op de N205 en slechts enkele meters verder is het Van der Valk Haarlem hotel. Leuk om uw weekendje weg Haarlem in te zetten is ongetwijfeld dat u gratis kunt parkeren bij ons. Bovendien is het hotel vlot te bereiken met het openbaar vervoer en per taxi. De luchthaven van Schiphol ligt dan ook niet meer dan een kwartiertje rijden van het Van der Valk hotel Haarlem.

Weekendje weg Haarlem: trek erop uit!

De stad Haarlem is een oude stad die heel wat te bieden heeft voor een weekendje weg Haarlem. De gezellige grachtjes, de oude panden, de leuke hofjes en de betoverende winkelstraten maken van Haarlem een echte topbestemming. Haarlem staat natuurlijk ook voor cultuur en staat bekend als de culinaire hoofdstad van Nederland. Op minder dan 5 kilometer van het Van der Valk Haarlem vindt u dan ook talloze musea en eetgelegenheden. Een bezoekje aan het historisch museum Haarlem of het Dolhuys? Zeker de moeite waard.

Sportief weekendje weg Haarlem

Kan een vakantie voor u niet sportief genoeg zijn? Ook dan is het Van der Valk Haarlem een uitstekende keuze. Zo hebt u als hotelgast gratis toegang tot de fitness in het hotel en kunt u ook in het hotel fietsen huren. Lekker handig: de omgeving van Haarlem staat bekend om zijn prachtige fietspaden en natuurgebieden. Ook voor de fervente wandelaar zijn er in Haarlem en omgeving tal van leuke routes te ontdekken. Die ondernemen en dan ontspannen in het prachtige Van der Valk hotel Haarlem? Dat is een weekendje weg Haarlem.

Overtuigd? Neem dan eens een kijkje bij ons kameraanbod.