Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaal huren Haarlem

Wilt u een zaal huren? Haarlem is dan een mooie locatie voor zaalverhuur. Midden in de randstad is deze gezellige stad altijd goed bereikbaar en van alle gelegenheden voorzien. Een zaal huren in Haarlem kan bij Van der Valk. Wij beschikken over maar liefst 20 zalen. Bij Van der Valk kunt u allerlei soorten evenementen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke bijeenkomst als een vergadering, seminar, training, presentatie of (meerdaagse) conferentie of beurs. Ook voor informele bijeenkomsten of condoleances kunt u bij ons terecht. Een feestzaal huren? Haarlem’s Van der Valk biedt ook deze mogelijkheid. U heeft de mogelijkheid tot het huren van een feestzaal. Haarlem is immers een enorm gezellige stad om een feestje te organiseren.

Organiseert u een meerdaags evenement, of wilt u uw gasten niet direct naar huis sturen na het evenement? Dan is er uiteraard de mogelijkheid te verblijven in een van onze 315 comfortabele kamers.

ZAALVERHUUR HAARLEM, GEWOON BIJ VAN DER VALK!

Al meer dan honderdvijftig jaar voorzien wij onze gasten van alle gemakken tijdens hun verblijf. Met ruime hotelkamers op unieke locaties, verfijnde restaurants en mooie conferentiezalen zal u bij Van der Valk nooit iets tekortkomen. Bovendien heeft Van der Valk de GreenKey toegewezen gekeken. Met de GreenKey staat Van der Valk garant voor een vrijwillige inzet om meer aan het milieu te denken dan hoeft volgens wet- en regelgeving. De GreenKey is een mooi middel om het duurzame imago van uw onderneming te communiceren naar gasten en zakenrelaties bij het houden van een zakelijke bijeenkomst.

ZAAL HUREN HAARLEM INCLUSIEF DINER

Een zaal huren in Haarlem voor dertig personen of meer? Dan verzorgt Van der Valk een heerlijk brunch-, lunch- of dinerbuffet. Deze kunt u als u dat wenst zelf samenstellen. Het buffet serveren wij in een aparte zaal. Een gastheer of gastvrouw zal drankjes verzorgen voor u en uw gasten. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om gebruik te maken van ons à la carte menu. Voor meer informatie over de mogelijkheden van zo’n buffet gaan wij graag met u in gesprek. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren via telefoonnummer 023-7506111 of via mail sales@haarlem.valk.nl.

TIJDENS HET HUREN VAN EEN ZAAL HAARLEM VERKENNEN

Zit u al uren te vergaderen, dan kan een frisse neus halen een mens goed doen. Met Haarlem om de hoek is een klein uitstapje altijd leuk. In Haarlem kunt u door de gezellige straatjes lopen, winkeltjes verkennen of bij een van de vele cafés een heerlijk drankje doen. Blijft u liever in het hotel? Dan beschikken wij zelf ook over een mooi café en restaurant waar u altijd terecht kunt.

Een zaal huren? Haarlem is een goede optie, zoals u heeft kunnen lezen. Bent u al overtuigd? Neem contact met ons op en wij nemen graag alle mogelijkheden met u door. Tot snel in Van der Valk hotel Haarlem!

Heeft u internationale gasten? Geen enkel probleem Schiphol Amsterdam Airport is slechts op 12 minuten afstand. Eveneens is er een directe busverbinding met een stop voor het hotel?

Tevens kunt u gratis parkeren, wij hebben 400 plekken + oplaadpunten.

Onze zalen hebben gratis en snelle WiFI. Onze grootste zaal is 840m2, deze kan 660 personen in theather opstelling plaatsen. Mocht u een kleinere zaal nodig hebben dan hebben wij ook een zal van 38 m2.

Overtuigd? Bekijk direct ons aanbod

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 • Capaciteit

  Capaciteit

 • Zalenoverzicht

  Zalenoverzicht

 • Zaalcombinaties

  Zaalcombinaties

 • Zaalarrangementen

  Zaalarrangementen