Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan de kust

Een hotel aan de kust is de ideale locatie om even op te laden. Na een periode vol stress en drukte, of gewoon zomaar, is het heerlijk om bij te komen aan het strand. Zoekt u een comfortabel en luxe hotelaan de kust? Dan zit u bij Van der Valk helemaal goed. Onze vestiging in Haarlem ligt op korte afstand van de kust en biedt alle comfort die u van een hotel mag verwachten. Geniet daarom van een hotel aan de kust aanbieding bij Van der Valk en bespaar op een onvergetelijk weekendje weg. Dit Van der Valk hotel aan de kust ligt dichtbij de snelweg en is bovendien gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

GENIETEN IN EEN HOTEL AAN DE KUST

Bij Van der Valk in Haarlem zit u goed als u op zoek bent naar een aanbieding hotel aan de kust. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren om zo lekker uit te waaien op het strand en in de duinen. Een prima uitstapje voor u en uw partner om er een sportief weekendje van te maken. Verder heeft Haarlem ook prachtige duinen en parken. Ideaal voor onder meer een rondje hardlopen of een ontspannen wandeltocht in een groene omgeving. Het Kennemerland is een schitterende locatie om met eigen ogen te bewonderen. Verder ligt ook Bloemendaal op steenworp afstand. Kortom, voor een geslaagde minivakantie bent u bij Van der Valk aan het juiste adres .

BOEK EEN HOTEL AAN DE KUST MET HOND

In ons hotel is het mogelijk om uw (hulp)hond mee te nemen. Elke hond is hartelijk welkom in ons restaurant, mits deze is aangelijnd. Het is een fijn idee dat uw hond welkom is in ons restaurant. Na een dagje aan het strand te hebben doorgebracht, kunt u ontspannen genieten van een overheerlijk diner. Ons hotel aan de kust biedt verder nog meer faciliteiten. Alles is dus aanwezig om er een geslaagd uitje van te maken. Boek daarom direct ons hotel aan de kust.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod