Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Haarlem Zuid

Haarlem is een stad van cultuur, shoppen, entertainment en horeca. In deze stad is dan ook van alles te doen. Boek een hotel Haarlem Zuid en ontdek hier ieder straatje en steegje van deze veelzijdige stad. Het Van der Valk hotel is een bijzonder hotel Haarlem Zuid, voorzien van alle luxe, comfort en gemak.

Ligging hotel Haarlem Zuid

Ons hotel Haarlem Zuid ligt dichtbij de Kennermerduinen, het strand en de prachtige bossen van het Nationaal Park Zuid-Kennermerland. Niet alleen is ons Haarlem Zuid hotel prachtig gelegen, maar het is eveneens goed te bereiken. Zowel met de auto als het Openbaar Vervoer is het hotel eenvoudig te bereiken.

Royale kamers voorzien van alle luxe

Een dagje Haarlem ontdekken in combinatie met het ervaren van optimaal gemak en luxe? Wanneer u een overnachting bij ons regelt is dat zeker mogelijk. We hebben kamers voor meerdere personen en exclusieve suites. Iedere ruimte is voorzien van gratis WiFi en een kwalitatief hoogwaardige televisie. We hebben standaardkamers, meerpersoonskamers en suites.

Eerlijk en lekker eten

In ons hotel zit een restaurant waar u culinaire hoogstandjes kunt ervaren. We bieden tal van smakelijke gerechten aan, bereid met zorg, aandacht en kwaliteitsproducten. U kunt uw dag gezond starten, uw middag ingaan met een heerlijke lunch en uw dag eindigen met een smaakvol diner. Tevens hebben we specialiteiten, waaronder de zondagsbrunch.

Variatie in faciliteiten

Ons hotel Haarlem Zuid biedt u de uitgelezen kans om een zeer gevarieerde vakantie te hebben. Actieve uitstapjes kunt u combineren met ontspannende en vermakelijke faciliteiten. In ons eigen wellnesscentrum en fitnesscentrum kunt u uw lichaam verwennen. We hebben een fietsverhuur, waardoor u de mogelijkheid heeft om Haarlem (en de verdere omgeving) op de fiets te ontdekken. Tevens ligt u nabij Amsterdam en zon, zee en strand. Daarmee is ons ideaal gelegen hotel Haarlem Zuid een geschikte plek voor een weekendje weg of een tussenweekje op vakantie.

Ontdek Haarlem

Haarlem is een veelzijdige stad. Boek een kamer bij ons en u kunt met gemak de mooie stad verkennen. Overdag is er van alles te doen; u kunt winkelen, musea bezoeken en er is voldoende entertainment voor kinderen. In de avonden zijn er voldoende gelegenheden om uit te gaan en ergens een drankje te drinken. Na een intensief dagje kunt u heerlijk uitrusten in ons hotel.