Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zandvoort

VANUIT ONS HOTEL ZANDVOORT EN HAARLEM BEZOEKEN!

Op vakantie naar Zandvoort? Hotel nodig? Kom overnachten bij Van der Valk Haarlem. Gelegen aan de stadsrand is dit een ideale locatie. In ruim een kwartier rijdt u vanaf het verblijf naar Zandvoort. Waar u heerlijk kunt genieten van het strand en de zee. In de zomermaanden heerlijk om om te zonnen en zwemmen. In de wintermaanden ideaal om te wandelen en uit te waaien. Het verblijf is de ideale uitvalsbasis voor diverse dagtripjes. In Haarlem valt namelijk ook genoeg te beleven. Daarnaast kunt u hier gemakkelijk uw auto parkeren. Zandvoort aan Zee is binnen een half uurtje te bereiken met zowel de fiets als het openbaar vervoer vanaf ons verblijf.

HOTEL ZANDVOORT EN OMGEVING

Van der Valk Haarlem is een goed alternatief wanneer u zoekt naar Hotel Zandvoort. Het verblijf heeft een zeer gunstige ligging, waardoor u binnen no-time in zowel centrum Haarlem bent als in Zandvoort. In Zandvoort vindt u prachtige zandstranden en kunt u heerlijk zonnebaden. Of waait u liever een dag uit aan de kust, dan kunt u een lange strandwandeling maken. Ook kunt u er voor kiezen om een drankje te drinken in een van de vele hippe strandtenten of langs de boulevard. Voor de echte feestgangers zijn er in het zomerseizoen dancefeesten in de trendy Beachclubs. Een bezoek aan het circuit van Zandvoort mag ook zeker niet ontbreken. Na een dag vol met activiteiten is het heerlijk bijkomen in het hotel nabij Zandvoort, waar u optimaal tot rust komt. De volgende dag staat u dan ook weer fris en fruitig op en kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt.

WEL OF GEEN HOTEL ZANDVOORT

U bent op zoek naar hotel Zandvoort? Een hotel nabij Zandvoort lijkt u echter ook een goed idee? Van der Valk Haarlem is een ideale locatie. Het hotel gelegen aan de rand van het stadshart van Haarlem biedt u de mogelijkheid om de stad lopend te gaan verkennen. Met een wandeling van slechts twintig minuten bevindt u zich midden in het oude en historische stadscentrum van Haarlem. Een prachtige oude stad, dat prima in een dag verkend kan worden. Na een dag actief wandelen komt u bij in uw fijne, comfortabele accomodatie. Uw kunt bij het verblijf gratis uw auto parkeren. In de zomermaanden kan het nogal druk zijn in Zandvoort, waardoor het lastig is om uw auto te parkeren. Het is ook mogelijk om vanaf het hotel met het openbaar vervoer of met de fiets naar Zandvoort te gaan. U bent dan binnen een half uur in Zandvoort aan Zee. U zou ook eens kunnen informeren naar onze shuttle service.

OVERNACHTEN ZANDVOORT

Het hotel heeft een ideale locatie voor diverse uitstapjes. U kunt lekker naar het strand in Zandvoort en u kunt Haarlem bezoeken. Daarnaast bent u vanuit Haarlem ook snel in Amsterdam (NH). Kortom, genoeg om te doen en te beleven. Wilt u lastminute Zandvoort bezoeken? Informeer naar de mogelijkheden. Bent u op zoekt naar een hotel nabij Zandvoort? Kom overnachten bij Van der Valk Haarlem!