Direct naar de contentDirect naar de footer

ZOEKT U NAAR VERGADERRUIMTE HAARLEM?

Heeft u binnenkort een vergadering in Haarlem? Bent u daarom aan het zoeken naar een geschikte vergaderruimte in Haarlem? Een ideale locatie is dan Van der Valk Haarlem. Voor de deelnemers aan de vergadering is het prettig wanneer u kiest voor een centrale en snel bereikbare plaats. Hotel Van der Valk Haarlem is gelegen op 15 minuten rijden vanaf Schiphol en op 2 minuten vanaf de snelweg A9. Ook is onze locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren is uiteraard gratis bij ons. Kies nu een van de vergaderzalen van Van der Valk Haarlem als u in Haarlem wilt vergaderen.

GENOEG FACILITEITEN BIJ VERGADERLOCATIE HAARLEM

Een aantal items zijn van groot belang wanneer u doelgericht en efficiënt wilt vergaderen. De gesprekken verlopen beter als u gebruik kunt maken van fijne stoelen en ook voldoende ruimte op de tafels is van belang. Bij hotel Van der Valk Haarlem kunt u vergaderen zoals u het wilt. Uw wensen staan centraal en we voldoen graag aan uw wensen. Wat zijn de voordelen van onze vergaderruimte in Haarlem?

- 4 boardrooms

- 10 zalen met flexibele opstelling

- U heeft een zalenkelner tot uw beschikking

- Het is mogelijk om verschillende zalen te combineren

- Gratis Wifi

- Diverse arrangementen mogelijk

Zoals u ziet is er veel mogelijk tijdens uw vergadering in Haarlem.

VERGADERRUIMTE HAARLEM MET OVERNACHTING

Soms kan het prettig zijn om tegelijk met de vergaderruimte in Haarlem een hotelkamer te boeken. Misschien is het handig wanneer u al een dag van te voren aanwezig bent om het een en ander voor de vergadering in Haarlem voor te bereiden. U heeft bij Van der Valk Haarlem meer dan genoeg keus. We hebben 315 comfortabele hotelkamers waaruit u kunt kiezen. Vergaderruimte in Haarlem en een goede hotelkamer onder een dak. Makkelijker kan het niet! Zoek niet langer naar geschikte vergaderlocaties in Haarlem, maar neem nu contact op met Van der Valk Haarlem. Er is veel mogelijk bij ons. Vergaderen in Haarlem doet u daarom bij Van der Valk.