Direct naar de contentDirect naar de footer

AV middelen

Onze flexibele zalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur. In de boardrooms treft u 65' inch TV schermen en BOSE geluidsinstallaties. Deze geluidsinstallaties zijn eenvoudig te gebruiken voor het aansluiten van (draadloze) microfoons en/of headsets.
Onze Amsterdam zalen 1 tot en met 5 bieden de mogelijkheid voor picture-in-picture presentaties. Dit betekent dat de presentatie in de betreffende zalen te zien is met een live beeld van de spreker in de rechterbovenhoek. Dankzij een camera in Amsterdam zaal 2, gericht op de spreker, kunnen wij deze functie kosteloos aanbieden (exclusief regie).

Onze audiovisuele middelen

  • Meeting Owl 3
  • BOSE geluidsinstallaties
  • Laser projectoren
  • Grote projectieschermen
  • 65' inch TV schermen
  • (draadloze) microfoons/headsets
  • Picture in picture (Amsterdamzalen 1 t/m 5)

Meeting Owl 3
Deze 360 graden camera is speciaal ontworpen voor vergaderingen in grotere ruimtes. De autofocus is ontzettend snel, waardoor de camera zich snel richt op de spreker. Bovendien beschikt de Meeting Owl 3 over 3 speakers. Hij biedt beeldopname tot een afstand van 3 meter en geluidsregistratie tot een afstand van 5,5 meter. De Meeting Owl 3 is eenvoudig aan te sluiten door middel van een USB C kabel. Zo kunt u direct aan de slag. Wilt u deze handige 360 graden camera huren? Dat kan voor €150,- per dag.

Showrent
Voor alle extra materialen en techniche ondersteuning kunnen wij vertrouwen op Showrent, zowel voor als tijdens een evenement. Dankzij onze langdurige samenwerking kennen zij alle details van het hotel en hierdoor een betrouwbare partner geworden. De audiovisuele apparatuur van Showrent sluit naadloos aan op onze eigen installatie en indien gewenst bediend worden door ervaren technici.
Ook heeft Showrent alles in huis voor hoogwaardig geluid. Van speakers tot standaarden tot complete PA-installaties, inclusief monitoren, microfoons, direct-ins voor muzikanten, digitale mengtafels, geluidstechnici en krachtige eindversterkers voor grootschalige speakersystemen.
Daarnaast biedt Showrent een meerdere opties voor heldere beeldweergave, van een indrukwekkende videowall tot een enkel beeldscherm op standaard voor beurzen. Ze verzorgen niet alleen de weergave op één of meerdere beeldschermen, maar ook opnames met één of meerdere camera's. Levering, installatie en aansluiting zijn inbegrepen.
Voor een onvergetelijke ervaring is professionele verlichting essentieel. Showrent verzorgt lichttechniek voor diverse evenementen, inclusief truss-systeem, de nieuwste lichtmengtafels, beweegbare spots, krachtige LED theatersport en speciale effecten, zoals rook, of stroboscopen. Hierbij wordt een ervaren lichttechnicus ingezet die alles instelt en deze bedient voor optimale sfeer.
Gaat het om solide podiums in verschillende formaten of een volledig podium met backdrops en mogelijkheden voor eventbanners, Showrent heeft van alles te huur.

Indien gewenst kunnen we samen met Showrent een afspraak met u inplannen om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.

DJ & photobooth
Djunes
is de perfecte partner voor het inhuren van DJ's. Naast DJ's bieden ze de mogelijkheid om DJ-apparatuur te huren. Ook verhuren ze een Photobooth wat een leuke toevoeging is voor uw feest of evenement.