Direct naar de contentDirect naar de footer

AV Middelen

Al onze flexibele zalen beschikken over de nieuwste AV middelen zoals BOSE geluidsinstallaties, laser projectoren en grote projectieschermen. De boardrooms beschikken over 65” TV-schermen en BOSE geluidsinstallaties. Op de geluidsinstallaties zijn gemakkelijk (draadloze) microfoons en/of headsets aan te sluiten. Tevens kunnen wij in de Amsterdamzalen 1 t/m 5 picture in picture presentaties verzorgen. Dit houdt in dat in de gewenste zalen de presentatie te zien is, met rechts bovenin een live beeld van de spreker. Doordat er in de Amsterdam 2 zaal een camera hangt, welke gericht is op de spreker, kunnen wij deze mogelijkheid kosteloos aanbieden (exclusief regie).

 • Samenwerking Showrent

  Samenwerking Showrent

  Voor alle extra materialen en technische ondersteuning kunnen wij bij Showrent terecht, voor en tijdens een evenement. Door onze jarenlange samenwerking kennen zij alle ins en outs van ons hotel en zijn zij een zeer betrouwbare partner geworden. De AV middelen van Showrent sluiten perfect aan op onze eigen installatie en zullen (indien gewenst) worden bedient door een ervaren technicus.
  Indien gewenst kunnen wij samen met Showrent een afspraak met u inplannen om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.

  Geluidsapparatuur
  Alles wat met goed geluid te maken heeft, heeft Showrent voor u in huis. Een set speakers op standaard of een complete PA-installatie, zij zorgen ervoor. Ook inclusief monitors, microfoons en direct-ins voor muzikanten, en digitale mengtafels, geluidstechnici en zware eindversterkers voor hoog volume speakersystemen.

 • DJ & photobooth

  DJ & photobooth

  Al jaren werken wij samen met Djunes voor het inhuren van DJ's. Naar DJ's bieden ze de mogelijkheid om DJ-apparatuur te huren. Ook verhuren ze een Photobooth wat een leuke toevoeging is voor uw feest of evenement.

 • Overig

  Overig

  Beeldschermen
  Een enorme video wall, een enkel beeldscherm op een standaard voor een beurs, en alles daartussenin, zij zorgen voor helder beeld. Niet alleen door weergave op één of meerdere beeldschermen, maar ook door opnames met één of meerdere camera’s. Levering, installatie en aansluiting hoort daar natuurlijk bij.

  Podium & aankleding
  Solide podiums in elk formaat, ze zijn te huur bij Showrent. Dat kan van een paar podiumdelen tot een showpodium, inclusief back drop en mogelijkheden voor banners van het evenement. Bij zakelijke evenementen zorgen zij met gordijnen en doeken of elke andere combinatie voor de juiste uitstraling.

  Lichtsets
  Voor de ultieme beleving is verlichting onmisbaar. Showrent verzorgt lichttechniek voor de meest uiteenlopende evenementen. Daarvoor hebben zij alles in huis, van truss systemen en de nieuwste lichtmengtafels tot beweegbare spots, krachtige LED theaterspots en speciale effecten zoals rook of stroboscoop. Daar komt dan ook een ervaren lichttechnicus bij die alles instelt en bedient.