Direct naar de contentDirect naar de footer
Een E-bike brengt je naar waar jij wilt
Een E-bike brengt je naar waar jij wilt

Reserveer uw fiets hier

Ga op avontuur met de fiets, geniet ongestoord!

Zoekt u meer specifieke informatie per hotel? Klik hier

Duurzaam en verantwoord met de fiets op stap

Reserveer nu een fiets hier

Van der Valk Fietsen

Van der Valk Fietsen

U ontdekt met onze fietsarrangementen de mooiste plekjes van Nederland. Op uw eigen of een gehuurde fiets. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend.

Lekker buiten de natuur in, en u hoeft er geen fiets voor mee te nemen: uw (electrische) fiets staat bij ons klaar! Samen dus op een fiets (met trapondersteuning) de natuur in, de fietspaden op.

Fietsnetwerk

Fietsnetwerk

Fietsnetwerk.nl is een nieuwe landelijke organisatie en houdt zich bezig met alles op het gebied van recreatief fietsen. Fietsroutes, fietsknooppunten en nieuws over fietsen. Fietsnetwerk bouwt in Nederland een aanvulling op het bestaande fiets-knooppunten netwerk.

FIETSTOCHTEN UITSTIPPELEN

FIETSTOCHTEN UITSTIPPELEN

Met de Fiets!-app op uw mobiele toestel is het heel eenvoudig om zelf een leuke fietsroute uit te stippelen. Selecteer de gewenste knooppunten op de kaart en de Fiets!-app verbindt deze met elkaar. Vervolgens kunt u de route opslaan.

Fietsroutes

Fietsroutes

ROUTEPLEIN.NL

Het Routeplein is een platform voor het delen en ontdekken van nieuwe knooppuntroutes die door Fiets!-ers zijn toegevoegd. Alle routes maken gebruik van het fietsknooppuntennetwerk in Nederland.