Direct naar de contentDirect naar de footer

Grand Prix 2023

De kijkcijfers blijven maar stijgen en de Nederlandse racefans reizen de hele wereld over om hem in actie te zien. Het succes van Max Verstappen in de Formule 1 heeft van velen in Nederland een racefan gemaakt!

Naast het team van Red Bull Racing komen de grote raceteams als Red Bull en Mercedes, met wereldkampioenen Verstappen en Hamilton, ook naar Zandvoort. Ronkende motoren, gierende banden en duizenden racefans op de tribune in Nederland; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt!

Informatie DutchGP.nl

Bekijk onderstaand filmpje

Overnachtingsmogelijkheden

Overnachtingsmogelijkheden

Indien u voor uzelf of uw bedrijf informatie wilt over overnachtingsmogelijkheden tijdens dit unieke evenement kunt u contact opnemen met de Sales afdeling:

+31(0)23 7506111
Sales@haarlem.valk.nl
Taxi

Taxi

Iedere ochtend rijd Taxi Service Bloemendaal om het uur met meerdere auto's naar het circuit terrein. De kosten hiervoor bedragen 25 euro per persoon. Telefonisch te reserveren via: 0657993330 (busje) of 0645396561 (personenauto)

 • Parkeren Hotel Haarlem

  Parkeren Hotel Haarlem

  Het hotel is bereikbaar zonder ticket of toegangsbewijs. Per kamer is er 1 parkeerplaats beschikbaar bij het hotel, komt u met meer auto's? Er is een toeslag van toepassing en een beperkte beschikbaarheid, geef dit tijdig door aan onze receptie.

 • Vervoer

  Vervoer

  Iedere bezoeker heeft tijdens de aanschaf van de ticket ook een reisarrangement afgenomen (Park + Ride, Park + Bike of Park + Train) volg dan ook de aanwijzingen op welke u hiervoor ontvangt om snel en gemakkelijk naar het circuit af te reizen

 • Fiets huren

  Fiets huren

  Op de fiets naar de Grand Prix toe? Bij ons heeft u de mogelijkheid om fietsen te reserveren. Mocht u hier gebruik van willen maken neem dan contact op met onze receptie.

''Intensief contact gehad met Hotel van der Valk Haarlem om de Dutch Grand Prix dagen met een groep van 48 man goed georganiseerd te krijgen en soepeltjes te laten verlopen.!''

Dit alles is naar uiterste tevredenheid geregeld en uitgevoerd door het vriendelijke personeel van Van der Valk Haarlem. Met onze speciale dank aan Anoushka. We komen zeker weer terug voor een volgend event.

- Team AutoJobs Professionals.