Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Haarlem

Overnachten in Haarlem hoeft niet per se prijzig te zijn. Van der Valk Hotel Haarlem biedt verschillende arrangementen en deals aan, waarbij u kan profiteren van kortingen op maaltijden of leuke activiteiten in de buurt.

Van der Valk Hotel Haarlem is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook zeker als u van plan bent om met de auto te komen. Onze gasten kunnen kosteloos parkeren op onze ruime parkeerterrein, waar wij oplaadmogelijkheden bieden voor elektrische auto's en speciale parkeerplaatsen voor bussen.

Het overnachten in Haarlem wordt nog aantrekkelijker door de faciliteiten die wij bieden. Op onze vijfde verdieping hebben wij een uitgebreide wellness en fitness gedeelte waar u kosteloos gebruik van kan maken. Bovendien bieden wij fietsverhuur aan tegen een tarief dat je kunt opvragen bij de receptie. Onze receptionisten geven u graag advies over de mooiste routes in de omgeving.
Wij begroeten u graag in ons ruim opgezette en sfeervolle restaurant 'Martinus' waar u heerlijk kan ontbijten, lunchen of dineren. Elke zondag bieden wij een Zondagsbrunch waar u feestelijk ontvangen wordt. Onze hotel bar 'Birdy's bar' is de ideale plek om even gezellig bij te kletsen.

Ook voor grote evenementen, vergaderingen, feesten bent u van harte welkom bij Van der Valk Hotel Haarlem. Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen met de nieuwste audiovisuele middelen en bieden hierdoor talloze mogelijkheden!

Bekijk het hotel