Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Haarlem

GOEDKOOP OVERNACHTEN HAARLEM

Overnachten Haarlem hoeft helemaal niet duur te zijn. Hotel Van der Valk Haarlem heeft diverse arrangementen, waarmee u korting krijgt op bijvoorbeeld de maaltijden of op leuke uitjes in de omgeving. Kijk op de website www.hotelhaarlem.nl/arrangementen/ voor de actuele aanbiedingen. In ons restaurant geniet u van een smakelijk ontbijtbuffet, lunch of diner. Daarnaast kunt u bij het overnachten Haarlem ook relaxen met een drankje in de hotelbar.

SERVICE BIJ OVERNACHTEN HAARLEM

Hotel Van der Valk Haarlem is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? Ook dat is geen probleem. Onze gasten kunnen gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Tevens beschikken wij over speciale busplaatsen en Tesla oplaadpunten voor elektrische auto’s. Overnachten in Haarlem wordt nog leuker met de extra’s die wij u bieden: u heeft gratis toegang tot het Anybody Health Center om te fitnessen of te genieten van de sauna of zonnebank. Huur een gewone of een elektrische fiets en ga lekker op pad. Bijvoorbeeld naar het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland, recreatiegebied Spaarnwoude of de Keukenhof. Ga lekker uitwaaien op het strand, Zandvoort en Bloemendaal aan Zee liggen op slechts 15 minuten vanaf Haarlem. Of ga genieten van kunst en cultuur in één van de 15 verschillende musea die Haarlem te bieden heeft. Tevens staat Haarlem bekend als gezellige winkelstand en kunt u heerlijk eten en drinken in één van de vele restaurantjes en eetcafés.

ZAKELIJK OVERNACHTEN HAARLEM

Hotel Van der Valk Haarlem beschikt over 14 multifunctionele zalen, die u kunt huren voor bijvoorbeeld een feest, vergadering of congres. Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij geschikte zalen. Uiteraard zorgen wij voor een uitstekende verzorging van uw evenement. Tijdens uw meerdaagse evenement blijft u natuurlijk overnachten in ons hotel. Kortom, voor overnachten Haarlem bent u bij Hotel Van der Valk aan het juiste adres. Boek vandaag nog op www.hotelhaarlem.nl.