Direct naar de contentDirect naar de footer

Uit eten in Haarlem

Haarlem is een fraaie stad in de omgeving van Amsterdam, die een bezichtiging meer dan waard is. De authentieke stad is erg leuk om te bezichtigen en u kunt er goed winkelen. Heeft u na een boeiend uitstapje zin om te eten in Haarlem? Dan moet u beslist hotel-restaurant Van der Valk Haarlem overwegen. Houdt u niet van drukke restaurants in het stadscentrum? Bij hotel-restaurant Van der Valk gaat u in een rustige en sfeervolle omgeving uit eten te Haarlem. Ons hotel-restaurant bevindt zich ten zuiden van de stad.

UIT ETEN HAARLEM

Vanaf de Grote Markt te Haarlem is het slechts een tiental minuten rijden naar ons hotel-restaurant. We zijn met de auto gemakkelijk bereikbaar via de N205. Parkeren is volkomen gratis op onze ruime parking die niet minder dan 409 parkeerplaatsen telt. Op onze parking zijn er overigens meerdere oplaadpunten voor elektrische wagens beschikbaar.

FEESTELIJK UIT ETEN HAARLEM DANKZIJ ONS KEUKENTEAM

Ons toegewijde keukenteam zorgt ervoor dat uit eten te Haarlem een succes wordt. U kunt in ons restaurant terecht voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner. Ook gasten die niet in ons hotel verblijven, kunnen genieten van ons overvloedig ontbijtbuffet. U hebt de keuze uit diverse broodsoorten, croissants, cornflakes, yoghurt, roerei en nog veel meer! Met ons ontbijt begint u energierijk aan uw (vakantie)dag in Haarlem! 's Middags bent u vanaf 12 uur tot 17 uur welkom voor de lunch. Op onze lunchkaart vindt u onder meer een groot assortiment belegde broodjes, diverse broodsoorten, warme snacks en soep. Voor groepen vanaf 20 personen organiseren wij een uitgebreid lunchbuffet. Wie op zondagmorgen lang in bed wil blijven liggen, kan profiteren van ons overvloedige brunchbuffet op zondagmiddag.

OVERHEERLIJK ETEN IN HAARLEM BIJ VAN DER VALK

Na een daguitstap uit eten te Haarlem? Een overheerlijk diner in ons restaurant wacht op u! Onze chef maakt alleen gebruik van verse ingrediënten. Op onze menukaart staan traditionele gerechten uit de Franse keuken, maar u treft ook specialiteiten uit andere keukens aan. We houden graag rekening met uw dieetwensen en bereiden eveneens glutenvrije gerechten. Kinderen zijn van harte welkom in ons restaurant. We hebben een leuk cadeautje in petto voor de kleinste kinderen die een mooie kleurplaat mogen intekenen. Tijdens de kerstdagen organiseren we een speciale kerstbrunch en een 5-gangen kerstdiner. Uit eten Haarlem? Bij Van der Valk Haarlem bent u aan het juiste adres!