Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje Zandvoort

Een weekendje Zandvoort met de hond, of met de hele familie een weekendje weg in Zandvoort plannen? U realiseert uw plannen voordelig met het boeken van een kamer in ons Van der Valk Haarlem hotel. Een weekendje Zandvoort aan zee biedt, naast een prachtig strand, leuke restaurants en beach cafés waar u tot in de late uurtjes kunt genieten van een van de leukste strandplaatsen van ons land. Ook bij wat slechter weer is het hier heerlijk uitwaaien langs de golven. Door het hele jaar worden er in Zandvoort leuke activiteiten en festivals georganiseerd. Bent u toe aan een beetje ontspanning? Boek dan een goedkoop weekendje weg bij Zandvoort

VOORDELIG LOGEREN MET GOEDE FACILITEITEN TIJDENS EEN WEEKENDJE ZANDVOORT

ijdens uw weekendje weg in Zandvoort kunt u als onze welkome gast gebruik maken van onze faciliteiten. U parkeert gratis en kunt desgewenst gebruik maken van onze shuttle naar Haarlem. Verken de omgeving per fiets, u kunt in ons hotel fietsen huren voor een leuke rit naar het strand of naar Haarlem of Amsterdam. Bij het selecteren van uw kamer voor uw weekendje Zandvoort aan zee kunt u kiezen voor een ruime Economy kamer, een luxe kamer of een familiekamer. Ons team staat tijdens uw weekendje in Zandvoort graag voor u klaar.

EEN MINIVAKANTIE TIJDENS EEN WEEKENDJE ZANDVOORT MET KINDEREN

Natuurlijk is een picknick of het bouwen van zandkastelen aan het water heerlijk tijdens een weekendje Zandvoort. Willen uw kinderen echt even hun energie kwijt? Dan bezoekt u Jumpskillz met ze in het nabijgelegen Haarlem, op tien minuten afstand met de auto. Ook een dagje Amsterdam is goed mogelijk vanuit het Van der Valk hotel Haarlem. Zo wisselt u tijdens een weekendje Zandvoort moeiteloos van omgeving; van de bruisende stad tot de rust van de zee.

Boek een goedkoop weekendje weg in Zandvoort zo snel mogelijk, om te voorkomen dat u geen goedkoop verblijf meer kunt boeken. Met name in de zomermaanden is Zandvoort een populaire badplaats die veel bezoekers trekt uit binnen- en buitenland. Wij verwelkomen u van harte in ons Van der Valk hotel Haarlem.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod