Direct naar de contentDirect naar de footer
SPORTMAALTIJDEN

SPORTMAALTIJDEN

In Van der Valk Hotel Haarlem mogen wij met enige regelmaat diverse voetbalclubs zoals PSV, Willem II, NEC en Helmond Sport ontvangen voor een smakelijke sportmaaltijd voorafgaand aan de wedstrijd.
Hierbij behoren dagkamers om te rusten een zaal voor de wedstrijdbespreking tot de mogelijkheden.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat het de spelers aan niets ontbreekt en kunnen zij onbeperkt koffie, thee, water, melk en vruchtensappen pakken.

Ook staat er een uitgebreid buffet klaar waarvan zij zelf hun maaltijden kunnen samenstellen, denk bijvoorbeeld aan pasta met de saus apart, diverse salades met dressing apart en natuurlijk vers fruit.

Met dieetwensen houden wij uiteraard ook rekening, de club kan ook een eigen eetschema doorgeven, onze keukenbrigade bereidt de gerechten naar wens.

NATIONAAL TEAM ESTLAND

NATIONAAL TEAM ESTLAND

Tijdens de voorbereidingen voor een voetbalwedstrijd tegen het Nederlands Elftal, hebben wij het nationale team van Estland mogen verwelkomen in ons hotel.

Zij verbleven de week vóór de wedstrijd bij ons, in de aanloop naar de EK kwalificatiewedstrijd.

Het team verbleef in onze luxe Comfort –en Comfort+ kamers en konden iedere ochtend gebruik maken van het ontbijtbuffet in Restaurant Martinus.

De lunch en het diner werden in hun privé restaurant geserveerd, welke gecreëerd was in onze Amsterdamzalen.

Hiervoor heeft onze keukenbrigade dagelijks een voedzaam lunch –en diner sportbuffet verzorgd.

In onze Amsterdamzalen werden tevens de teambesprekingen gehouden om hun tactieken te bespreken.

Helaas voor hen mocht het niet baten, want het Nederlands Elftal heeft met 5-0 (!) gewonnen.

HAARLEMSE HONKBALWEEK

HAARLEMSE HONKBALWEEK

Vele jaren achtereenvolgend hebben wij de teams van de Haarlemse Honkbalweek mogen verwelkomen in Hotel Haarlem.

De spelers uit verschillende landen aten hier, sliepen hier en hadden teambesprekingen en fysio behandelingen in onze vergaderruimtes.

Ook konden zij gratis gebruik maken van onze fitness ruimte en was er een ruimte beschikbaar gesteld voor de materialen.

Onze keukenbrigade verzorgde iedere morgen een voedzaam ontbijt, ’s middags een gezonde lunch en ’s avonds een op maat gemaakt diner.

Tussendoor konden zij natuurlijk ook een lunchpakketje ophalen om mee te nemen naar de wedstrijd of stonden er verschillende gezonde snacks voor ze klaar.

Alle tenue’s moeten natuurlijk ook gewassen worden! In samenwerking met onze stomerij werden de tenue’s na iedere wedstrijd gewassen om de volgende dag weer fris er tegenaan te kunnen.

Tussen de wedstrijden door konden de teams trainen op het terrein van Sportpark Olympia, wat gemakkelijk te voet bereikbaar is vanaf het hotel.

EK INDOOR VOLLEYBAL

EK INDOOR VOLLEYBAL

In 2019 hebben wij de verschillende teams van het EK Indoor Volleybal mogen verwelkomen in ons hotel.

De totaal 140 gasten uit Tsjechië, Montenegro, Oekraïne, Polen, Estland en Nederland hebben ruim een week gebruik gemaakt van onze faciliteiten.

Zo werden de maaltijden geserveerd in een aparte ruimte, afgezonderd van onze andere gasten, voor een ultieme focus.

Tevens konden zij gebruik maken van verschillende vergaderzalen voor de team meetings.

Naast de voedzame maaltijden welke onze chefs voor hen hebben bereid, stond er na iedere wedstrijd voor de terugkerende teams ook een gezonde snack voor ze klaar.

Ook konden zij gratis gebruik maken van onze fitness ruimte en was er mogelijkheid tot gebruik van een ruimte voor materiaal opslag of fysio.

BADMINTON DUTCH JUNIOR

BADMINTON DUTCH JUNIOR

Jaarlijks mogen wij de teams van het internationale Badminton toernooi verwelkomen.

De teams en scheidsrechters uit o.a. India, Korea en Taipei komen ieder jaar bij ons overnachten en ontbijten wanneer zij moeten spelen tijdens de Dutch Junior bij Badmintonclub Duinwijck.

Wij verzorgen dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet voor de spelers, zodat zij vol energie aan de dag beginnen.
Na het ontbijt vertrekken de teams naar de Badmintonclub, waar zij pas ’s avonds laat weer van terugkomen.

Bij terugkomst is het natuurlijk tijd voor ontspanning, hier leent onze sfeervolle lounge zich prima voor! Zij kunnen hier relaxed TV kijken vanuit één van de comfortabele stoelen, uitrusten op de bank bij de haard of een spelletje spelen op de computer.

Ook is er in de nabije omgeving van het hotel rust en ontspanning te vinden in het Reinaldapark. Dit park is gelegen op 10 minuten loopafstand en biedt een prachtige, rustige omgeving om even te wandelen of nog even te sporten op de sporttoestellen.

In Van der Valk Hotel Haarlem mogen wij met enige regelmaat diverse sportgroepen verwelkomen. Hieronder staan een aantal cases uitgeschreven.