Direct naar de contentDirect naar de footer

Haarlem

Hotel Haarlem is gelegen aan de rand van de schitterende stad Haarlem, ook wel de culinaire hoofdstad van Nederland genoemd. Met haar mooie grachten, oude panden, hofjes en gezellige winkelstraten is Haarlem zeker een bezoek waard.

Winkelen

Shop till you drop! Historisch Haarlem telt vele exclusieve winkels, trendy
kledingzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes en talloze speciaalzaken op elk denkbaar gebied. In de grote winkelstraten zijn de belangrijkste internationale winkelketens gevestigd. Deze enorme verscheidenheid leverde Haarlem de titel 'beste winkelstad van Nederland' op. Het bijzondere en aparte aanbod van de verschillende soorten winkels vindt u op loopafstand (circa 20 minuten) van Hotel Haarlem.

Uiteten

Haarlem wordt wel eens de meest Vlaamse stad van Noord-Holland genoemd. Dat geldt voor de architectuur, maar is ook van toepassing als het om eten en drinken gaat. Na Maastricht heeft Haarlem de meeste cafeetjes en restaurants van Nederland, van specialiteiten- restaurant tot eetcafé, van kooktheater tot kaasfonduespecialist. Het favoriete café van Haarlemmers: Café Koops, vlak naast de Grote of St. Bavokerk. Voor een (2)sterrenrestaurant gaat u naar de Bokkedoorns in Overveen.

Uitgaan

In Haarlem zijn er voldoende mogelijkheden om een gezellige avond uit
te gaan. U kunt kaartjes reserveren voor het theater, naar een concert gaan in het Patronaat of een bezoek brengen aan bioscoop.