Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus is restaurant Martinus op dit moment gesloten. Wel is er voor Hotelgasten een dinermogelijkheid.

Het sfeervolle à la carte restaurant Martinus biedt u een moderne ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw reservering dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen met onze receptie op nummer 023-5367500.

Restaurant Martinus, vernoemd naar de oervader van onze horecafamilie, biedt u een mix van moderne ideeën en authentieke bereidingswijzen. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten. U kunt de hele dag in het restaurant terecht om hiervan te genieten. Vanzelfsprekend bent u bij ons ten alle tijden van harte welkom in de nieuwe keuken om een kijkje te nemen.

De keuken is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 23:00 uur.*

Bekijk hier de menukaart.

Allergenen

Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Reserveren

U kunt reserveren via het kader op deze pagina. Wilt u liever direct reserveren of heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op 023-5367500 of via info@haarlem.valk.nl

Goed om te weten

  • Honden zijn welkom in het restaurant, terras, en de hotelbar, mits ze zijn aangelijnd
  • Helaas kunnen eventuele tafelvoorkeuren niet gegarandeerd worden en zijn deze afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij ons inzetten om aan uw tafelvoorkeur te kunnen voldoen.
  • Op kerstavond en oudjaarsavond sluit de keuken om 20:00 uur

*Door Corona kunnen de tijden afwijken. Voor actuele informatie over de openingstijden adviseren wij u contact op te nemen met onze receptie