Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant Martinus biedt u een moderne ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.

Naast onze hotelgasten, zijn ook gasten van buitenaf van harte welkom
om te dineren in
Restaurant Martinus.

Goed om te weten: Bestaat uw gezelschap uit één huishouden dan kunt u bij elkaar aan tafel plaatsnemen. Maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens mogen ook bij elkaar aan tafel. Bestaat uw gezelschap uit 3 of meer personen uit verschillende huishoudens, dan mogen 2 personen bij elkaar aan tafel, de 3e en/of 4e persoon nemen plaats aan een tafel op 1.5 meter afstand.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw reservering dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen met onze receptie op nummer 023-5367500.

Restaurant Martinus, vernoemd naar de oervader van onze horecafamilie, biedt u een mix van moderne ideeën en authentieke bereidingswijzen. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten. U kunt de hele dag in het restaurant terecht om hiervan te genieten. Vanzelfsprekend bent u bij ons ten alle tijden van harte welkom in de nieuwe keuken om een kijkje te nemen.

De keuken is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 23:00 uur.

Bekijk hier de menukaart.

Allergenen

Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Reserveren

U kunt reserveren via het kader op deze pagina. Wilt u liever direct reserveren of heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op 023-5367500 of via info@haarlem.valk.nl

Goed om te weten

  • Honden zijn welkom in het restaurant, terras, en de hotelbar, mits ze zijn aangelijnd
  • Helaas kunnen eventuele tafelvoorkeuren niet gegarandeerd worden en zijn deze afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij ons inzetten om aan uw tafelvoorkeur te kunnen voldoen.
  • Op kerstavond en oudjaarsavond sluit de keuken om 20:00 uur

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten