Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte lunch

In ons moderne restaurant nodigen wij u graag uit om te genieten van een heerlijke à la carte lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service.

Naast onze hotelgasten, zijn ook gasten van buitenaf van harte welkom
om te lunchen in
Restaurant Martinus.

Goed om te weten: Bestaat uw gezelschap uit één huishouden dan kunt u bij elkaar aan tafel plaatsnemen. Maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens mogen ook bij elkaar aan tafel. Bestaat uw gezelschap uit 3 of meer personen uit verschillende huishoudens, dan mogen 2 personen bij elkaar aan tafel, de 3e en/of 4e persoon nemen plaats aan een tafel op 1.5 meter afstand.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw reservering dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen met onze receptie op nummer 023-5367500.

Dagelijks serveren wij vanaf 12.00 uur à la carte lunch in Restaurant Martinus. Naast onze vertrouwde klassiekers vindt u ook moderne alternatieven. Wij nodigen u graag uit om te genieten van een heerlijke lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service. Vanzelfsprekend bent u bij ons ten alle tijden van harte welkom in de nieuwe keuken om een kijkje te nemen.

Bekijk hier de menukaart.

Allergenen

Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Grote groepen

Wilt u komen lunchen met een groep? Vanaf 20 volwassenen kunnen wij een uitgebreid lunchbuffet voor u en uw gasten presenteren. Klik hier voor de mogelijkheden.

Reserveren

U kunt reserveren via het kader op deze pagina. Wilt u liever direct reserveren of heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op 023-5367500 of via info@haarlem.valk.nl

Goed om te weten

  • Honden zijn welkom in het restaurant, terras, en de hotelbar, mits ze zijn aangelijnd
  • Helaas kunnen eventuele tafelvoorkeuren niet gegarandeerd worden en zijn deze afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij ons inzetten om aan uw tafelvoorkeur te kunnen voldoen
  • Op kerstavond en oudjaarsavond sluit de keuken om 20:00 uur