Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunchen

In ons moderne restaurant nodigen wij u graag uit om te genieten van een heerlijke à la carte lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service.

Dagelijks serveren wij vanaf 12.00 uur à la carte lunch in Restaurant Martinus. Naast onze vertrouwde klassiekers vindt u ook moderne alternatieven. Wij nodigen u graag uit om te genieten van een heerlijke lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service. Vanzelfsprekend bent u bij ons ten alle tijden van harte welkom in de nieuwe keuken om een kijkje te nemen.

Allergenen

Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Grote groepen

Wilt u komen lunchen met een groep? Vanaf 20 volwassenen kunnen wij een uitgebreid lunchbuffet voor u en uw gasten presenteren. Klik hier voor de mogelijkheden.

Reserveren

U kunt reserveren via het kader op deze pagina. Wilt u liever direct reserveren of heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op 023-5367500 of via info@haarlem.valk.nl

Goed om te weten

  • Honden zijn welkom in het restaurant, terras, en de hotelbar, mits ze zijn aangelijnd
  • Helaas kunnen eventuele tafelvoorkeuren niet gegarandeerd worden en zijn deze afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij ons inzetten om aan uw tafelvoorkeur te kunnen voldoen
  • Op kerstavond en oudjaarsavond sluit de keuken om 20:00 uur

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten