Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte lunch

In ons moderne restaurant nodigen wij u graag uit om te genieten van een heerlijke à la carte lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service.

Het is niet mogelijk om van tevoren een tafel op ons terras te reserveren. Dit kunt u bij de deur doen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw reservering dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen met onze receptie op nummer 023-5367500.

Dagelijks serveren wij vanaf 12.00 uur à la carte lunch in Restaurant Martinus. Naast onze vertrouwde klassiekers vindt u ook moderne alternatieven. Wij nodigen u graag uit om te genieten van een heerlijke lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service. Vanzelfsprekend bent u bij ons ten alle tijden van harte welkom in de nieuwe keuken om een kijkje te nemen.

Bekijk hier de menukaart.

Allergenen

Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Reserveren

U kunt reserveren via het kader op deze pagina. Wilt u liever direct reserveren of heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op 023-5367500 of via info@haarlem.valk.nl

Goed om te weten

  • Honden zijn welkom in het restaurant, terras, en de hotelbar, mits ze zijn aangelijnd
  • Helaas kunnen eventuele tafelvoorkeuren niet gegarandeerd worden en zijn deze afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij ons inzetten om aan uw tafelvoorkeur te kunnen voldoen
  • Op kerstavond en oudjaarsavond sluit de keuken om 20:00 uur

Corona informatie

  • · Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.
  • · Bestellingen via roomservice worden geleverd tot de deur, zonder fysiek contact.
  • · Voor het terras werken wij op basis van reserveringen aan de deur.
  • · Wij schenken tot 21:30 uur alcoholische dranken, vanaf 22:00 uur mogen er geen alcoholische dranken meer in openbare ruimtes zoals ons restaurant en bar worden genuttigd.
  • · Wij vragen u thuis te blijven bij verkoudheid of griepklachten. Verblijft u in het hotel? Maak dan gebruik van roomservice, dit leveren wij tot de deur.
  • · Indien wij het vermoeden van een verkoudheid- en/of griepklachten hebben kunnen wij u de toegang weigeren.

Grote groepen

Wilt u komen lunchen met een groep? Vanaf 20 volwassenen kunnen wij een uitgebreid lunchbuffet voor u en uw gasten presenteren. Klik hier voor de mogelijkheden.