Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte lunch

Tafel aanvragen

In ons moderne restaurant nodigen wij u graag uit om te genieten van een heerlijke à la carte lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw reservering dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen met onze receptie op nummer 023-5367500.

Naast onze vertrouwde klassiekers vindt u ook moderne alternatieven. Wij nodigen u graag uit om te genieten van een heerlijke lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service. Vanzelfsprekend bent u bij ons ten alle tijden van harte welkom in de nieuwe keuken om een kijkje te nemen.

Bekijk hier de menukaart.

Allergenen

Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Reserveren

U kunt reserveren via het kader op deze pagina. Wilt u liever direct reserveren of heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op 023-5367500 of via info@haarlem.valk.nl

Op 25 en 26 december is het enkel mogelijk om te reserveren voor de Live Cooking Kerstbrunch. Er is dan geen á la carte lunch.

Goed om te weten

  • Honden zijn welkom in het restaurant, terras, en de hotelbar, mits ze zijn aangelijnd
  • Helaas kunnen eventuele tafelvoorkeuren niet gegarandeerd worden en zijn deze afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij ons inzetten om aan uw tafelvoorkeur te kunnen voldoen
  • Op kerstavond en oudjaarsavond sluit de keuken om 20:00 uur

Grote groepen

Wilt u komen lunchen met een groep? Vanaf 20 volwassenen kunnen wij een uitgebreid lunchbuffet voor u en uw gasten presenteren. Klik hier voor de mogelijkheden.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren