Direct naar de contentDirect naar de footer

Leukste restaurants Schiphol

Bij Van der Valk eet u lekker en gezellig

Leukste restaurants Haarlem? In Haarlem vindt u Van der Valk, waar u zowel lekker als gezellig kunt eten. Dat alles tegen een hele nette prijs! Onze chef maakt samen met zijn keukenbrigade de meest lekkere en verse gerechten voor u klaar. Met een gastvrije bediening bezorgen wij u graag een fijne avond. Laat u verrassen, reserveer nu!

OP ZOEK NAAR DE LEUKSTE RESTAURANTS? HAARLEM BIEDT ALLES VOOR EEN LEUKE AVOND

Bent u op zoek naar de leukste restaurants? Haarlem is een leuke stad die u gegarandeerd een leuke avond zal bezorgen. Voor het eten kunt u zich al hongerig maken door een leuke wandeling te maken door de altijd gezellig straatjes van de stad. Na het eten is er alle mogelijkheid nog drankjes te doen in een van de vele cafés. Dineren kan bij Van der Valk, daar eet u luxe tegen een nette prijs. Wij verwelkomen u graag in ons restaurant. Heeft u niet genoeg aan één dagje Haarlem? Dan kunt u bij ons ook overnachten en de volgende dag weer verder Haarlem verkennen.

VAN DER VALK: EEN VAN DE LEUKSTE RESTAURANTS VAN HAARLEM

Haarlem barst van de cafés. Eten van topchefs tegen een lage prijs is echter als een van de weinigen mogelijk bij Van der Valk. Bij ons kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. De dag begint u gezond met een uitgebreid ontbijtbuffet. U vindt hier dagelijks verse broodjes, eitjes, zalm, vers fruit en zelfs bubbels wanneer u daar zin in heeft. Overnacht u bij ons en heeft u liever dit heerlijke ontbijt op bed? Dat is geen probleem met onze roomservice.

Ook voor de lunch zit u bij ons op de juiste plek. Op ons lunchmenu vindt u onder andere heerlijke uitsmijters, broodjes carpaccio, club sandwiches en wraps. Lekker en leuk lunchen in Haarlem kan dus ook bij Van der Valk.

Voor een diner kunt u romantisch met zijn tweetjes terecht, maar ook met familie, vrienden of de kinderen. Door het gebruik van uitsluitend verse producten door topchefs smaakt ons eten altijd heerlijk. Eet u het liefst glutenvrij? Ook dat is geen probleem. Als u dit van tevoren doorgeeft, zorgt onze chef ervoor dat u met een gerust hart bij ons kunt eten.

LEUKSTE RESTAURANTS HAARLEM MÉT MOGELIJKHEID TOT OVERNACHTEN

U kunt bij ons niet alleen dineren, maar ook heerlijk overnachten. Dan kunt u na uw diner nog het gezellige hotelbar opzoeken en daarna zo uw bed in rollen. Wij beschikken over 299 ruime kamers en suites in het bruisende Haarlem. Reserveer nu voor ontbijt, lunch of diner of boek een kamer.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel!