Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren of brunchen. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag.

Lunchen

Lunchen

In ons gezellige tijdelijke restaurant nodigen wij u graag uit om te genieten van een heerlijke lunch, gastvriendelijk personeel en een snelle service.
Diner

Diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,2
779 beoordelingen
j van der wel
Hotel Haarlem 
fantastische service van de kelner Tim , kwam met een kussentje ter ondersteuning van mijn echtgenoot ,begreep de bestelling

alle door ons gegeten gerechten , 3 dagen ,heerlijk behalve de wildboullion was erg zout.Tim dacht mee wat voor een kleine eter zoals mijn man fijn was overlegde met de keuken en zie daar een echtgenoot die plezier had in het eten van een klein gerecht ,vaak wordt gezegd laat u maar staan als het te veel is maar dan eet mijn man helemaal niet een vol bord is al tegenzin . Tim begreep dat .hou hem in ere zo een ambassadeur voor uw bedrijf . wij hebben genoten.