Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren of brunchen. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag.

Lunchen

Lunchen

In ons moderne restaurant nodigen wij u graag uit om te genieten van een heerlijke à la carte lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Vanaf september verzorgen wij elke weekdag een uitgebreid lunchbuffet voor iedere gast. Ook voor een gezelschap vanaf 20 volwassenen kunnen wij een besloten buffet verzorgen.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant Martinus biedt u een moderne ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.
Dinerdeal

Dinerdeal

Valk Exclusief biedt speciaal voor U de Diner Deal aan. Met de Diner Deal kunt U tegen het laagste tarief heerlijk uit eten in één van de vele restaurants van Valk Exclusief. De drie gangen zijn met zorg opgesteld om U van een heerlijk diner te laten genieten. Voor maar € 32,50 per persoon kunt U de Diner Deal reserveren!
Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijke start van de dag! Een vers, uitgebreid en luxe ontbijtbuffet met live cooking.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
1006 beoordelingen
M.Mudde namens het zangkoor O.L.Vh te Heemstede
Hotel Haarlem 
Was prima

Met 25 personen was er voor iedereen genoeg te kiezen. Ook het vegetarische en glutenvrije eten was voor die ene persoon uitstekend. De kok heeft zelfs wat voor haar bereid. Zij was zeer goed te spreken hierover.

Birdy's Bar

Birdy's Bar

Kom voor een overheerlijk kopje koffie tijdens een fietstocht en loop vanuit hier direct ons gloednieuwe zonnig terras op voor een overheerlijk ontbijt, lunch of diner!
Ook voor de zakelijke gasten bieden wij in Birdy’s Bar veel rust en privacy voor zowel formele als informele afspraken.

Bekijk