Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren of brunchen. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag.

Lunchen

Lunchen

In ons gezellige tijdelijke restaurant nodigen wij u graag uit om te genieten van een heerlijke lunch, gastvriendelijk personeel en een snelle service.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Wilt u komen lunchen met een groep? Vanaf 20 volwassenen kunnen wij een uitgebreid lunchbuffet voor u en uw gasten presenteren.
Diner

Diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Ontbijt

Ontbijt

Het ontbijtbuffet van Hotel Haarlem staat bekend om zijn zeer ruime assortiment. Een heerlijke start van de dag.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Vanaf 8 juli 2018 is onze zondagsbrunch niet meer te reserveren in verband met onze gebruikelijke zomerstop. Vanaf september 2018 wordt ons restaurant vernieuwd. Ons tijdelijke restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Wij verzorgen tijdens deze periode geen zondagsbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
820 beoordelingen
Nico
Hotel Haarlem 
kan beter

Alles prima geregeld. Leuk ronde tafel direct bij de ingang van de zaal. Minpuntje: de stoelen zitten te laag ten opzichte van de tafel. Eet niet prettig.