Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Voor onze hotelgasten bieden wij voor ontbijt, lunch en diner een afhaalmogelijkheid aan. Voor lunch en diner zal een menukaart beschikbaar zijn om een keuze uit te maken. Het nuttigen hiervan mag op uw hotelkamer. Verkoop van alcohol is mogelijk tot 20.00 uur.

Niet-hotelgasten

Helaas zijn onze restaurant en bar gesloten voor niet-hotelgasten. Houd u onze website in de gaten wanneer er weer mogelijkheden zijn.

Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijke start van de dag! Een vers, uitgebreid en luxe ontbijtbuffet met live cooking.
À la carte lunch

À la carte lunch

In ons moderne restaurant nodigen wij u graag uit om te genieten van een heerlijke à la carte lunch, gastvriendelijk personeel en snelle service.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant Martinus biedt u een moderne ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

IN VERBAND MET DE NIEUWE MAATREGELEN GAAT HET LUNCHBUFFET VOORLOPIG NIET DOOR. ZODRA DE MAATREGELEN DIT WEER TOELATEN ZAL DIT HIER VERMELD WORDEN.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

IN VERBAND MET DE NIEUWE MAATREGELEN GAAT DE ZONDAGSBRUNCH VOORLOPIG NIET DOOR. ZODRA DE MAATREGELEN DIT WEER TOELATEN ZAL DIT HIER VERMELD WORDEN.
Moederdag brunchbox

Moederdag brunchbox

Op Moederdag, zondag 9 mei, is het tijd om de liefste moeders massaal te verwennen. Met onze feestelijke moederdagbrunchbox verwent u haar thuis met een box vol lekkere brunchgerechten en maakt u deze dag nóg specialer.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1071 beoordelingen
Esther
Hotel Haarlem 
Corona dus op de kamer maar was geweldig.

Carpaccio was heerlijk, de zalm en kipsaté ook geweldig. En de toetjes top. Kortom wij hebben echt genieten.