Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant A9

Rijdt u dagelijks over de A9 naar kantoor? Als u 's morgens nog niet heeft ontbeten, dan biedt ons restaurant A9 een prima start van de dag. Uiteraard kunt u ook bij Van der Valk Haarlem terecht als u een familie-uitje heeft en op zoek bent naar een mooie en comfortabele plek om te eten. Ons restaurant aan de A9 is van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een uitgebreide menukaart. Onze chef-koks bereiden met veel plezier een overheerlijk diner voor u en uw gezelschap. U geniet van uitstekend eten voor een mooie prijs.

RESTAURANT LANGS DE A9

Onze vestiging Van der Valk hotel Haarlem ligt dichtbij de A9, op slechts 5 minuten afstand. Dit stelt u in staat lekker een hapje te komen eten in ons restaurant. Met een uitgebreide lunchkaart en een ruim restaurant is er altijd wel een plekje vrij. Wanneer u twijfelt, is het zeker slim om te reserveren. Dit is zeker niet onverstandig als u met een grote groep komt eten voor een jubileum of verjaardag. Dankzij een voortreffelijk en uitgebreid buffet of diner, stapt u met volle maag de auto in. Maakt u zich geen zorgen over de kinderen, want bij ons genieten zij van speciale kindermenu's. Bekijk online onze menukaart en kom gezellig eten in ons restaurant aan de A9.

RESTAURANT A9: GENIET VAN ONZE SPECIALITEITEN

et een uitgebreide menukaart en meerdere gangen zit er altijd een gerecht tussen dat u aanspreekt. Zowel de voor-, hoofd- als nagerechten zijn van uitstekende kwaliteit en worden bereid door uiterst bekwame professionals. Als u in Haarlem of omgeving woont en u wilt graag lunchen, dineren of brunchen, kom dan gerust langs. Ons personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, dus heeft het zeker meerwaarde een hapje te komen eten in ons restaurant aan de A9. Verras uzelf en uw geliefde met een aangenaam etentje in ons restaurant. Indien gewenst kunt u altijd een overnachting boeken in ons veelzijdige hotel en restaurant aan de A9. Reserveer nu voor ontbijt, lunch of diner of boek een kamer.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod