Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Frans Hals Museum

  Op cultureel gebied valt er veel te zien in Haarlem. U kunt denken aan het oudste museum, het Teylers Museum, of bekijk de prachtige schilderijen in het Frans Hals museum.

 • The style outlets

  U vind hier bijna 100 winkels met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken bieden bezoekers een mooie, nieuwe winkelbeleving. Dit maakt Amsterdam The Style Outlets de ideale bestemming voor een dagje uit met de hele familie.

Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw Activiteit

Erop uit

 • Haarlem

  Haarlem

  In Haarlem is genoeg te ontdekken en te beleven. Ontdek de bijzondere omgeving van Haarlem met haar mooie grachten, oude panden, hofjes en gezellige winkelstraten.

  Ontdek de stad Haarlem
 • In de omgeving

  In de omgeving

  Wist u dat Haarlem zich bevindt op een steenworp afstand van badplaatsen als Zandvoort en Bloemendaal? Ideaal om deze kustplaatsen te bereiken met de fiets voor een heerlijke tocht door de duinen of langs de boulevard. Ook de trein- en busverbinding naar Zandvoort is perfect. Binnen een half uur kunt u al op het strand zijn.

  Meer informatie
 • Sportief Haarlem

  Sportief Haarlem

  Wilt u lekker uitwaaien op het strand of fietsen door de duinen? Op de fiets kunt u op een sportieve manier Haarlem en omgeving verkennen?

  Lees meer
 • Kids

  Kids

  Erop uit met de kids! Combineer uw overnachting in Hotel Haarlem met een speels dagje uit voor u en uw gezin!

  Tips voor kids
 • Schiphol Airport

  Schiphol Airport

  Van der Valk Hotel Haarlem is centraal gelegen, op een steenworp afstand van de internationale luchthaven Schiphol.

  Meer informatie
 • Expo Greater Amsterdam

  Expo Greater Amsterdam

  Onder de rook van Schiphol ligt Expo Greater Amsterdam. De grote, flexibele en transparante evenementenlocatie die voorheen bekend stond als Expo Haarlemmermeer.

  Op deze locatie worden meerdere beurzen of andere grote activiteiten georganiseerd. Zoekt u nog een leuk evenement voor tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Haarlem?

  Agenda bekijken
 • Haarlemtickets.com

  Haarlemtickets.com

  De officiële website van Haarlem voor het ticket aanbod

  Website bekijken

Handige links

 • Haarlem Marketing

  Haarlem Marketing

  wil het merk Haarlem versterken en zet daarbij in op specifieke kwalitatieve uitbreiding en niet zoals de voorgaande jaren puur op kwantiteit.

 • I amsterdam

  I amsterdam

  Stichting) Amsterdam Marketing, een publiek-private not for profit stichting, is de citymarketingorganisatie voor de Metropool Amsterdam.