Direct naar de contentDirect naar de footer

CONGRESSEN

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw congres? Van der Valk Hotel Haarlem verzorgt uw congres tot in de puntjes!

Onze Europazaal (900m2) heeft een maximale capaciteit van 500 personen in theateropstelling, hierbij kunnen tevens tot 11 break-out zalen bij gereserveerd worden.

De Frankrijkzaal (210m2) is geschikt voor 160 personen in theateropstelling en de Spanjezaal (180m2) voor 140 personen in theateropstelling. Daarnaast zijn er 5 zalen van 90m2 tot 120m2 en 4 boardrooms van 44m2. Tijdens uw congres kunnen de deelnemers gebruik maken van gratis Wifi.

Bij Hotel Haarlem bent u aan het juiste adres voor een groot of een klein congres! De deelnemers kunnen bij ons blijven overnachten in één van onze 315 hotelkamers.

Met bus 300 komen uw internationale gasten eenvoudig vanaf Schiphol naar ons hotel, waar zij uitstappen bij halte Europaweg. Deze bus rijdt ongeveer iedere 5 minuten van –en naar Schiphol en de reistijd bedraagt 25 minuten.

Ook per auto zijn wij goed bereikbaar, Van der Valk Hotel Haarlem is gelegen op steenworp afstand van de A9 en u kunt gratis parkeren op eigen terrein.

Een samenwerking met de Philharmonie, Patronaat, De Lichtfabriek en andere Haarlemse hotels behoort tevens tot de mogelijkheden.
U en uw (internationale) gasten staan centraal, ons Banquet team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.