Direct naar de contentDirect naar de footer

Congres

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw congres? Van der Valk Hotel Haarlem verzorgt uw congres tot in de puntjes Onze Amsterdamzalen hebben een maximale capaciteit van 600 personen in theateropstelling, hier kunnen tevens tot 15 break-out zalen bij gereserveerd worden.

Tijdens uw congres worden de deelnemers verzorgd met onbeperkt koffie, thee, water, frisdranken en diverse lekkernijen uit de foyer, een uitgebreid lunchbuffet en kunnen zij gebruik maken de nieuwste AV middelen en gratis Wifi ’s Avonds kunnen wij ook een spetterend (Live Cooking) buffet verzorgen of kunnen zij napraten tijdens een gezellige borrel.

Organiseert u een meerdaags congres? Dan kunnen de deelnemers bij ons blijven overnachten in één van de comfortabele 314 hotelkamers.

Met bus 300 komen uw internationale gasten eenvoudig vanaf Schiphol naar ons hotel, waar zij uitstappen bij halte Europaweg, deze halte is direct vóór het hotel gelegen. Deze bus rijdt ongeveer iedere 5 minuten Schiphol en de reistijd bedraagt 25 minuten.

Ook per auto zijn wij goed bereikbaar, Van der Valk Hotel Haarlem is gelegen op steenworp afstand van de snelwegen A5 en A9 en u kunt gratis parkeren op eigen terrein, met oplaadmogelijkheden.

Een samenwerking met de Philharmonie, Patronaat, De Lichtfabriek en andere Haarlemse hotels behoort tevens tot de mogelijkheden.

U en uw (internationale) gasten staan centraal, ons Banquet team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

 • Zalen overzicht

  Zalen overzicht

  Onze zalen zijn verdeeld in twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zicht op de 4e verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij uw event.

  Bekijken
 • Arrangementen

  Arrangementen

  Wij bieden u graag verschillende arrangementen aan om u tijdens uw event te voorzien van een hapje en een drankje. Zo hebben we een speciaal vergaderarrangement of een receptiearrangement.

  Bekijken
 • Kamer boeken?

  Kamer boeken?

  In één van de 314 gerenoveerde hotelkamers geniet u van een heerlijke nachtrust. De comfortabele bedden en moderne sfeer zorgen voor een fijn verblijf.

  Bekijken
Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Elke vraag of wens kunt u laten weten aan ons Sales & Banqueting team.

sales@haarlem.valk.nl

+31(0)23 7506111