Direct naar de contentDirect naar de footer

Feest op maat

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor uw feestelijk samenzijn, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit een besloten brunch of drie verschillende dinerbuffetten. Het is ook mogelijk om een buffet op maat voor u samen te stellen, hiervoor bespreken wij graag uw wensen met u.


Indien u gebruik wenst te maken van één van onze buffetten dan zullen wij een aparte zaal voor u reserveren, hiervoor berekenen wij zaalhuur.

GEHEEL OP MAAT SAMENGESTELD

Wij maken uw feest graag bijzonder, geheel volgens uw wens.

Door onze verschillende zalen, van groot tot intiem, hebben wij voor iedere gelegenheid een passende zaal beschikbaar. Door middel van een persoonlijk gesprek kunnen wij uw feest op maat maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitgebreide besloten brunch, een heerlijk dinerbuffet of een feestelijke receptie.

Indien gewenst kunnen wij een fotograaf, licht en geluid en eventueel benodigd vervoer regelen. Uiteraard kunnen wij ook de decoratie naar wens verzorgen en samen met u kijken naar passend entertainment. Ons team zorgt voor een onvergetelijke ervaring zodat u en uw gasten nog lang kunnen nagenieten van uw feest!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak met u!

Zaal huren?

Zaal huren?

Voor elke gelegenheid een passende zaal. Neemt u voor vragen of speciale wensen gerust contact met ons op.

Zaalofferte aanvragen

Handige informatie

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Elke vraag of wens kunt u laten weten aan ons Sales & Banqueting team.

sales@haarlem.valk.nl

+31(0)23 7506111