Direct naar de contentDirect naar de footer

Sportgroepen

Ook wanneer u onderweg bent naar een wedstrijd kunt u bij ons genieten van een uitgebalanceerd sportbuffet.

De sporters verblijven in één van onze 314 comfortabele kamers en genieten ’s ochtends van een heerlijk (aangepast) ontbijtbuffet. Tevens kunnen wij diverse aangepaste lunch –en dinerbuffetten verzorgen. Onze Keukenbrigade is opgeleid om een geheel verantwoord buffet te kunnen bereiden.

Ook hebben wij 20 zalen waar de wedstrijdbesprekingen kunnen plaatsvinden of die kunnen dienen als dokters –of fysioruimte.

Sportpark Nol Houtkamp (www.olympiahaarlem.nl) bevindt zich op loopafstand van ons hotel.

Een wasserij kan natuurlijk niet ontbreken, de vuile sportkleding kan ´s morgens bij de receptie worden afgegeven en zal dan de volgende dag geretourneerd worden.

De perfecte ligging, nabij Amsterdam en nabij uitvalswegen A2 naar Utrecht en A4 naar Den Haag, maakt dat wij de ideale locatie zijn voor uw sportgroep. Ook beschikken wij over een ruim parkeerterrein waar uw bus gratis kan parkeren.

 • Zalen overzicht

  Zalen overzicht

  Onze zalen zijn verdeeld in twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zicht op de 4e verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij uw event.

  Bekijken
 • Arrangementen

  Arrangementen

  Wij bieden u graag verschillende arrangementen aan om u tijdens uw event te voorzien van een hapje en een drankje. Zo hebben we een speciaal vergaderarrangement of een receptiearrangement.

  Bekijken
 • Kamer boeken?

  Kamer boeken?

  In één van de 314 gerenoveerde hotelkamers geniet u van een heerlijke nachtrust. De comfortabele bedden en moderne sfeer zorgen voor een fijn verblijf.

  Bekijken
Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Elke vraag of wens kunt u laten weten aan ons Sales & Banqueting team.

sales@haarlem.valk.nl

+31(0)23 7506111