Direct naar de contentDirect naar de footer

SPORTGROEPEN

Ook wanneer u onderweg bent naar een wedstrijd kunt u bij ons genieten van een uitgebalanceerd sportbuffet.

VOLDOENDE MOGELIJKHEDEN

VOLDOENDE MOGELIJKHEDEN

Van der Valk Hotel Haarlem heeft ruime ervaring met het onderbrengen van sportgroepen.

Zo verzorgen wij reeds vele jaren accommodatie voor o.a. de Badmintonspelers van het Yonex toernooi en hebben wij de teams van het EK Honkbal, het WK Softbal en het EK Atletiek mogen onderbrengen.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze Salesafdeling via sales@haarlem.valk.nlof 023-7506111.

Perfecte ligging

De sporters verblijven in één van onze 315 comfortabele kamers en genieten ’s ochtends van een heerlijk (aangepast) ontbijtbuffet. Tevens kunnen wij diverse aangepaste lunch –en dinerbuffetten verzorgen. Onze Keukenbrigade is opgeleid om een geheel verantwoord buffet te kunnen bereiden.

Ook hebben wij 14 zalen waar de wedstrijdbesprekingen kunnen plaatsvinden of die kunnen dienen als dokters –of fysioruimte.

Sportpark Nol Houtkamp (www.olympiahaarlem.nl) bevindt zich op loopafstand van ons hotel.

Een wasserij kan natuurlijk niet ontbreken, de vuile sportkleding kan ´s morgens bij de receptie worden afgegeven en zal dan de volgende dag geretourneerd worden.

De perfecte ligging, nabij Amsterdam en nabij uitvalswegen A2 naar Utrecht en A4 naar Den Haag, maakt dat wij de ideale locatie zijn voor uw sportgroep. Ook beschikken wij over een ruim parkeerterrein waar uw bus gratis kan parkeren.